Persondatapolitik


Version 2.0, opdateret 22. maj 2018

Korrekt og sikker håndtering af vores brugeres personoplysninger er vigtigt for HOT.dk. Denne persondatapolitik beskriver, hvordan dine personoplysninger bliver behandlet hos os.

Dataansvarlig

Sejberg IT ApS (HOT.dk)
Københavnsvej 81
4000 Roskilde

CVR 29627339


Behandling af personoplysninger

Vi indsamler følgende oplysninger:
  • Oplysninger du skal indtaste for at oprette en profil: brugernavn, adgangskode (vises ikke til andre brugere), e-mailadresse (vises ikke til andre brugere), køn, fødselsdato (til beregning af alder), bopælsområde.
  • Oplysninger du frivilligt kan vælge at indtaste i din profil: profiltekst, profiloverskrift, seksualitet, hvad du søger, postnummer, højde, vægt, hårfarve, kropsbygning, øjenfarve, personlighedstræk, partnerstatus, etnisk baggrund, stjernetegn, om du ryger, om du drikker øl & spiritus, antal børn, om de bor hjemme, om du er gravid, om du ønsker flere børn, politisk ståsted, religion, uddannelse, beskæftigelse, hobby/interesser, musiksmag, filmsmag og foretrukken kost.
  • Oplysninger du frivilligt kan vælge at indtaste i din profils HotMatch kriterier om ønsket match: bopælsområde, køn, alder, højde og vægt.
  • Du kan frivilligt indtaste dit mobilnummer (vises ikke til andre) for at anvende vores SMS services.
  • Billeder og videoer du selv uploader.
  • Hvad du skriver i debatten, gæstebøger og beskeder til andre.
  • Oplysninger vi får når du bruger HOT.dk: bl.a. tidspunkt og IP-adresse når du logger ind og hvilken type browser du bruger.
Formålet med indsamlingen er:
  • Til brug i dating funktioner, f.eks. match, søgning og kontakt med andre bruger.
  • Optimering af tjenesten og statistik.
  • Til håndhævelse af regler, f.eks. blokere brug af bestemte e-mailadresser og IP-adresser.
Vi anvender kun dine oplysninger når det er nødvendigt for at opfylde de formål oplysningerne er indsamlet til.

Når vi har indhentet dit samtykke til brug for vores behandling af dine personoplysninger, har du til enhver tid mulighed for at trække dit samtykke helt eller delvist tilbage ved at kontakte os. Tilbagetrækningen af dit samtykke berører ikke lovligheden af den behandling, som vi har foretaget inden tilbagetrækningen.

Behandlingen sker efter følgende retsgrundlag: Databeskyttelsesforordningen (EUROPA-PARLAMENTETS OG RÅDETS FORORDNING (EU) 2016/679), artikel 6 (Lovlig behandling), 7 (Betingelser for samtykke) og 9 (Behandling af særlige kategorier af personoplysninger).

Opbevaring af oplysninger

Oplysninger vedr. køb gemmes i 5 år i henhold til bogføringsloven. Profiloplysninger gemmes indtil profilen slettes eller har været ubrugt i 6 måneder (den bliver da automatisk slettet).

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter følgende databehandlere/samarbejdspartnere: CloudFlare (sikkerhed, caching/CDN), QuickPay (kort-betaling), MobilePay (mobil-betaling), Google Inc. (statistik).

Lokation for behandlingen

Vi behandler dine personoplysninger på det datacenter vi anvender i Tyskland: Host Europe GmbH, Hansestr. 111, 51149 Cologne.

Dine rettigheder


Indsigt i dine oplysninger

Du har ret til at få indsigt i de persondata vi har gemt dig, jf. persondataforordningens artikel 15.

Berigtigelse eller sletning af personoplysninger

Hvis du mener vi har ukorrekte oplysninger om dig på HOT.dk har du ret til at få dem rettet eller slettet. Det gælder dog ikke oplysninger loven kræver vi gemmer, f.eks. oplysninger om køb jf. bogføringsloven.

Dataportabilitet

Du har ret til dataportabilitet, det vil sige at du kan få tilsendt de persondata vi har om dig i et elektronisk format.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker hjælpe er du velkommen til at kontakte os på

Klagevejledning

Du kan klage over vores behandling af dine persondata til Datatilsynet: Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, www.datatilsynet.dk.
HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.