Om HOT.dk


Om HOT.dk®
HOT® er et seriøst mødested for alle unge, der søger kæreste, venner/veninder eller chat og debat.

Kvalitet
Vores erfarne kundeservice-team kontrollerer alle nye profiler og billeder. Det er din sikkerhed for en god og seriøs oplevelse på HOT.dk.

Fortrolighed og sikkerhed
Alle data på HOT.dk behandles fortroligt og sikkert.

Som ingen andre mødesteder
HOT.dk er det mest avancerede mødested i Danmark. Fx. har vi webcam-chat hvor du anonymt kan se og tale med andre medlemmer .

Det virker!
Mange har fundet venner eller en kæreste via HOT.dk. Vi hører dagligt fra personer der har fundet en kæreste via HOT.dk.

Tekniske krav
HOT.dk fungerer på computere med en opdateret browser der understøtter HTML5. Fx. Microsoft Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Safari eller Opera. HOT.dk fungerer også på nyere smartphones og tablets, fx. iPhone, iPad og Android.

Ejerskab
HOT.dk ejes og udvikles af det danske firma TestHouse ApS. Vi ejer også Love.dk, der er et datingsite målrettet personer over 25 år.

Vores mange års erfaring med udvikling af brugervenlige og avancerede IT-systemer, er med til at sikre en meget høj kvalitet og stabilitet på HOT.dk.

Opstart
HOT.dk gik online januar 2005.

Copyright
Hot.dk® og HOT® er beskyttet af Lov om Ophavsret og er registrerede varemærker. Intet må kopieres eller vises andre steder uden skriftlig tilladelse fra HOT.dk.

HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.