Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Grønbech.

Jeg er en mand på 26 år der søger venner.
Bopæl: København (2450)
Partnerstatus: Single
Seksualitet: Heteroseksuel
Højde: 175 cm
Vægt: 53 kg

Sidst på: over 1 måned siden

En panda kan også være forelsket.

Robin - 25, Født i Maribo på Lolland.
Farven skyldes at min mor er adopteret fra Indien af som fireårig.

|

2 Sandheder og en løgn
1. Har aldrig kysset en kvinde før. 2. Har en japansk drage tatoveret på ryggen. 3. Elsker at sove nøgen


 

Til dags er forhold og relationer blandt folket meget overfladisk, forkert og utrolig forvrænget, mange herinde har et forvrænget billede af kærlighed, og ingen morale når det kommer til deres egne kroppe og hvor specielt det egentlig er at give sig til et anden, eller at lære hinanden at kende ordentligt, at bygge et stærkt fundament som kun bygger på personlighed.

 

Det betyder ikke at du ikke må være en sex krævende person, eller pervers person, det betyder bare at de fleste lader deres liderlighed og deres ligegyldighed overfor andre, og dem selv tage over, og derfor fejler flertallets forhold i dag, uden de selv ved det. Ingen tager noget seriøst, og det går mig meget på.

 

Life is too short to live it to the fullest and make what short life you have miserable by making mistakes, being hurt and betrayed and making yourself less valuable, destroying parts of who you truly are in the process. Live life carefully instead and find true happiness, the pain combined throughout your whole lifetime will last longer than the loneliness you endure to find true happiness in the end.

 

Er altid ærlig og det har jeg også valgt at være her:
 

Økonomisk har jeg ingen aspiration om at leve I en villa med to luksus biler, og det hele kørende, det er blot en facade de fleste ulykkelige mennesker tager til sig som et mål for at lindre den tomhed de har indeni. Har aspirationer om at leve et normalt og fungerende liv sammen med den rette, have det spændende / sjovt, og bruge sund fornuft ved både at være barnlig, men også voksen (En fin balance mellem dem begge)

 

Har aldrig været I et forhold, er modnet hurtigere end andre I min aldersgruppe, og derfor har jeg altid taget afstand til piger som barn fordi som yngre var jeg mere interesseret I mig selv og sex fremfor at se fremtiden I møde med en speciel person, så leder man efter ekspertise i sex kategorien så bliver du sikkert dybt skuffet hvis vi når så langt første gang. Nu hvor jeg er vokset op, og mange oplevelser har haft indflydelse på mig går jeg meget op I andres lykke, at behandle alle/andre godt, og har derfor ikke valgt at følge med strømmen, at hore den rundt og "Yolo" den hele vejen igennem mens jeg skaber kaos I andres tilstedeværelser. (Søger ægte kærlighed)

 

Har aldrig såret, eller behandlet andre forkert I min levetid, ser ingen fremtid hvor det kommer til at ske, er meget anderledes end din (Average Joe/sarah) men helt normal på toppen.

 

Er meget dømmende, på en god måde - Er ligeglad med folks status I det sociale samfund, er ligeglad med deres udseende,eller diagnoser, eller handicap kunne på ingen måde finde på at dømme på de punkter, dog har jeg en stor tendens til at dømme den måde andre har levet på, ser dem uværdige og forkerte. Det er ikke fordi den måde de opføre sig på er forkert, men det kaos, og alt den skade de gør mod andre, havde det været en verden hvor man var ærlig og ikke kom op med dårlige undskydningen for at slå op, eller såre andre, havde det været helt fint men til dags dato har flertallet det med at leve forkert, og skade andre, såre andre - Havde de blot såret dem selv var det fint. Så det skal man være opmærksom på, det kunne jo være du var blandt dem jeg dømmer, og igen det er ikke fordi det du gør er forkert, men fordi den måde du opføre dig på skader, og såre andre.

 

En lidt kikset indrømmelse, men det er blot til dem der går virkelig meget op I det, men dem har jeg sikkert heller ikke lyst til at bruge tid med, men den er lille, det tror jeg ihvertfald. Har ingen anelse,. og viser den sku ikke bare frem så før du giver mig en chance så tænk lige over det der står skrevet her, kan du leve med det hvis de nu er rigtigt.

 

Har ingen planer om at leve som flertallet gør i dag, være kærester I et par år, eller mindre slå op, blive gift ogskildes, og så videre til den næste. Vil lære en rigtig kvinde at kende ordentligt, lære at elske personen bag, personligheden, bygge et fundament der føre hele vejen til det næste liv. Mit mål er at finde den eneste kvinde jeg vil elske I dette liv. Det vil være svært for mig at elske en kvinde, og så elske en ny, og endnu en... Ser du overhovedet nogen chance for du vil mig, så skal du være seriøs, du skal være anderledes, du skal være ægte.

 

Kommentar til teksten ovenover, nogen siger det lyder som om jeg er meget styrende, og der ser jeg allerede at de ikke forstår eller er klar til noget ægte, kan ikke tvinge nogen til at være interesseret I mig, eller syntes det jeg skriver giver mening, hvis en potentiel partner syntes om det der står skrevet har hun de værdier jeg ønsker I sig, så styre bestemt ikke nogen til at være noget de ikke er. Igennem min levetid har jeg dog erindret at nogle kvinder elsker at optræde som om de er den kvinde jeg søger, hvorefter min interesse I dem er forsvundet når de så har vist sig ikke at være som de udgav sig for at være i starten. Det er vel helt fint, ingen kan lide løgnere.

 

Det jeg vil fortælle nu er rigtig svært at forklare, og rigtig mange har disse mærkelige, forkerte ordsprog, man kan ikke elske andre før men elsker sig selv, og man kan ikke gøre noget for andre uden at gøre noget for sig selv. Min tilstedeværelse er fin har jeg mad, vand, og diverse nødvendigheder, og adgang til mine hobbier. Det eneste jeg mangler I min verden er en partner. I min verden gør jeg ikke rigtig noget for mig selv, vil helst gøre noget for andre, for eksempel som man kan se er jeg en meget tynd person, hvis jeg fandt kvinden der skal fylde resten af mine minder, og hun vil have en mere robust fyr, muskler, diverse vil mit velbefindet ikke tage skade, det er en del af min personlighed men det er selvfølgelig ikke hvem som helst der kan få mig til det, det skal som sagt være personen der skal fylde mine minder resten af livet. Så man kan sige at jeg har min egen stil, er mit eget menneske men for kvinden jeg kommer til at elske vil jeg være en dress up doll, hvis det er det hun vil have. Det ydre er bare en skald, det er det indre der har rigtig værdi, det kan man nærmest aldrig ændre.

 

Mine interesser består blandt andet af computer spil såsom World of Warcraft, og diverse, har også en stor interesse for Japansk animation som kaldes Anime, min favorit vil være Naruto. Når det kommer til film, serier har jeg stor interesse I romantiske film, serier, men kan også godt se andet. Udover den lidt nørdet side af mig, har jeg også andre interesser, ser mig selv rejse til et par forskellige lande rundt om i verden, så man kan vel også kalde mig eventyrlysten, elsker dage hvor det regner, altid sjovt at gå udenfor når det øser ned, haha. Er til lidt af hvert for at være helt ærlig, så som sagt lidt tidligere I min profil tekst kommer det an på hvad andre har lyst til.

 

Der kommer mere...

Jeg søger

Søger venskaber, Ingen flirt, en kæreste kan vel komme på tale, hvis den rette kvinde finder vejen.  Men tænker vel vi kunne få et fantastisk venskab ud af samtaler i ny og næ.

Nu til den lidt svære del, at beskrive hvad det er jeg søger i et forhold, og i en kvinde.

Er et meget dybt individ når det kommer til kærlighed og relationer til andre mennesker, det perfekte findes, og de perfekte mennesker for en findes også.

Søger ægte kærlighed, To mennesker, der ved ting, er lidt mærkelige og usædvanlige. De ved, at tingene er svære til tider og ikke giver mening. Men de ved også, at så længe de har hinanden, er de ustoppelige. De ved, at det tager at give det deres alt i bytte for en dyb kærlighed og evig lykke med hinanden.

Det at ligge alt på bordet, vise det for hinanden og holde ingenting tilbage. Det er vel en metafor for at vise hinandens inderste følelser, og hjerte. At man går hele vejen, og at der ingen vej er tilbage, en risiko man løber. At man inderligt vil gøre alt for at få det til at fungere.

Jeg er taget ud af en romantisk bog fra 1800-tallet, siger de fleste ihvertfald, er den håbløse romantiker, der søger netop denne form for forhold, et dybt og lidenskabeligt, fangende forhold hvor man giver alt, og intet holder tilbage selvom man ved der er mange risici ved det, men fordi man inderligt søger noget ægte vil man kæmpe for det, selvom det kan være svært, og ikke giver mening til tider, og holde fast lige meget hvad.

Der ligger meget mere i det, men det er svært at forklare, for det er en meget usædvanlig form for kærlighed, der er blevet ødelagt af samfundet, og ungdommen igennem en masse generationer. Tror der er mange der vil sidde og tænke... er det her kærlighed?, og det er det, på så dybt et niveau at størstedelen idag ikke har oplevet ægte kærlighed endnu.

Søger kvinden der drømmer, og søger denne form for kærlighed, skabe, og kæmpe for det og fordybe sig i det, en der forstår det, og søger det samme, ægte kærlighed.. kærlighed for mig har intet med det ydre at gøre, det har intet med din sociale status i samfundet, det har intet at gøre med eventuelle lidelser, handicap, eller andet, det eneste der har betydelse er det indeni, personligheden i en kvinde, det at have kemi personligt, det at kunne give alt, ja.. det der står skrevet oppe over, at man søger det sammen, kan give sig selv uden at holde tilbage, og er klar til at løbe den risiko.

VENSKABET VIL ALTID KOMME FØRST!, MAN SKAL LÆRE HINANDEN AT KENDE.

Du er mere end velkommen til at spørger ind til hvad der mere ligger i den form for kærlighed, ægte kærlighed, så skal jeg prøve at forklare det bedst muligt.

Søger vel en kvinde der har disse værdier:
Spontan
Tilfældig
Uforudsigelig
Indadvendt
Genert
Speciel
Udadvendt
Anderledes
flabet
Kærlig
Mærkelig
Lidt sær
Krævende (Opmærksomhedskrævende)
Doven
Barnlig
Skør, hvis man kan kalde det, det, haha.


Er en person der holder sig meget for sig selv, ikke at jeg ikke kan lide at være sammen med andre, men er bare ikke den vilde type, så det vil være et plus hvis man havde samme adfærd/holdning. Men når det så er sagt man styre vel ikke hvem man selv falder for, så alt kan ske.

Udvidet

Hårfarve: Sort
Kropsbygning: Spinkel
Øjenfarve: Brune

Personlighed: Afslappet, besværlig, diskussionslysten, doven, festlig, forsigtig, frisk, følsom, gammeldags, glad, grinende, hidsig, humoristisk, impulsiv, kedelig, kreativ, kritisk, kvik, kærlig, lyttende, modig, naiv, omfavnende, optimist, pessimist, rar, rolig, romantisk, sjov, speciel, stille, talende, tilbageholdende, trist, træt, tænksom, udadvendt, vild, viljestærk, Ærlig
Etnisk baggrund: Dansk
Stjernetegn: Vægt
Rygning: Ryger
Øl & spiritus: Til fest

Antal børn: Ingen
Ønsker vedr. børn: Ønsker børn engang...

Politik: Meget højreorienteret
Religion: Ateist, ikke-troende

Uddannelse: Ingen
Beskæftigelse: Ledig

Hobby/Interesser: Børn, design, computer, familie, film, friluftsliv, musik, natur, rejser, spil, sport
Musik: Heavy metal, indie, pop, rap, rock
Film: Action, animation, børnefilm, erotik, familiefilm, gyser, krigsfilm, romantisk, tegnefilm
Foretrukken kost: Nationale retter, japansk, kinesisk

HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.