Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Grønbech.
Skrevet 02-03-2020 kl. 00:26

Jeg er en mand på 26 år der søger venner.
Bopæl: København (2450)
Partnerstatus: Single
Seksualitet: Heteroseksuel
Højde: 175 cm
Vægt: 53 kg

Sidst på: 2 dage siden

En panda kan også være forelsket.

Robin - 25, Født i Maribo på Lolland.
Farven skyldes at min mor er adopteret fra Indien af som fireårig.
Bor I Frederikssund


2 Sandheder og en løgn
1. Har aldrig kysset en kvinde før. 2. Har en japansk drage tatoveret på ryggen. 3. Elsker at sove nøgen

Lever lidt i nuet, har drømme, og mål der skal klares, men tager det hele en dag af gangen, er en stille og rolig type, der også godt kan vise en lidt vild side, engang i mellem ihvertfald, som vægter relationer til andre, og generelt bare mennesker allerhøjst på min liste, er meget dybtgående når det kommer til relationer med andre, og er meget dømmende overfor dem der lever på den forkerte måde, og vil være ærlig og sige størstedelen af min generation.

Har en lidt splittet personlighed, er både den nørdet type, oveni det er jeg også den eventyrlige type, og sportslige, kan sidde og spille computer spil, og være en rigtig dårlig taber, eller blære mig med jeg vandt, men kan også godt planlægge rejser til andre lande, opleve verden og stå ansigt til ansigt med andre landes kulture, og så er jeg også ret god til sport vil jeg selv bedømme, men det kan man vel altid lade komme an på en prøve.


Går lige fortiden uden et arbejde, og en uddannelse. Grunden til det er en længere historie, men forhåbentligt kommer jeg i gang med begge dele snart.

Er vel en meget cool fyr, tror jeg. Men det må man vel tage kontakt til mig for at finde ud af, alle er selvfølgelig mere end velkommen til at skrive. Kan dog sige en ting, er langt fra sofistikeret, er meget klodset, og alt for spændende til at være sofistikeret.


Lige for at slutte denne profil tekst af, er jeg også en ret stor Anime fan, og Manga fan - høre en smule k-pop, og lidt af hvert fra den asiatiske kultur, så er du af samme støbning, så skriv endelig! mangler lidt nogle venner og veninder der kan tales med om det. PS. Har ingen venner, og veninder overhovedet, så kunne i det hele taget godt bruge nogen.Et par ting om mig..

 

Jeg er meget klodset.
Jeg er også rigtig dum, hvad angår den faglige del
Har en tendens til at være mærkelig, og en smule sær, på en god måde.
Er meget genert.
Har ingen forstand på de unge mennesker i dag på min egen alder.
Har hverken bil, eller kørekort.
Jeg er ret fattig, og kommer til at være det i et stykke tid endnu.
Jeg er meget doven.
Har en drøm om at blive pædagog en dag.
Har aldrig været i et forhold før.
Er stadigvæk et lille barn indeni, en knægt i en voksen mands krop.
Jeg elsker alt musik der lyder godt i mine øre.
Jeg har ingen tøjstil, og siden jeg er så spinkel/tynd. Så går nok nogle gange i alt for stort tøj.
Går ikke op i mit udseende, eller min tøjstil, er ikke med på moden... fordi jeg ikke ved hvordan.
Har lav selvtillid, og selvværd.
Jeg elsker romantiske film, gyser film, og familie film, nogle gange action.
Har en drøm om at finde den eneste ene, og starte en familie på længere sigt.
Har ingen lykke i mit liv, føler mig meget tom indeni.
Min største frygt, er fisk/hajer.
Er en meget god handyman, til en vis grad.
Er meget dyb i mine følelser, og tankegang.
Jeg er et vinter menneske, dog sætter jeg pris på kvinder i bikini, men vinteren er meget hyggeligere.
Jeg elsker at sove længe!
Min yndlingsfarve er blå/turkis
Jeg tror den er lille, ved ikke rigtig... men det er mit gæt. I ved godt hvad jeg mener xD
Vil også sige jeg er ret pervers. Men ikke for meget xD

Skriv gerne:
42835190


 

 

 

 

 

Jeg søger

Søger venskaber, Ingen flirt, en kæreste kan vel komme på tale, hvis den rette kvinde finder vejen.  Men tænker vel vi kunne få et fantastisk venskab ud af samtaler i ny og næ.

Nu til den lidt svære del, at beskrive hvad det er jeg søger i et forhold, og i en kvinde.

Er et meget dybt individ når det kommer til kærlighed og relationer til andre mennesker, det perfekte findes, og de perfekte mennesker for en findes også.

Søger ægte kærlighed, To mennesker, der ved ting, er lidt mærkelige og usædvanlige. De ved, at tingene er svære til tider og ikke giver mening. Men de ved også, at så længe de har hinanden, er de ustoppelige. De ved, at det tager at give det deres alt i bytte for en dyb kærlighed og evig lykke med hinanden.

Det at ligge alt på bordet, vise det for hinanden og holde ingenting tilbage. Det er vel en metafor for at vise hinandens inderste følelser, og hjerte. At man går hele vejen, og at der ingen vej er tilbage, en risiko man løber. At man inderligt vil gøre alt for at få det til at fungere.

Jeg er taget ud af en romantisk bog fra 1800-tallet, siger de fleste ihvertfald, er den håbløse romantiker, der søger netop denne form for forhold, et dybt og lidenskabeligt, fangende forhold hvor man giver alt, og intet holder tilbage selvom man ved der er mange risici ved det, men fordi man inderligt søger noget ægte vil man kæmpe for det, selvom det kan være svært, og ikke giver mening til tider, og holde fast lige meget hvad.

Der ligger meget mere i det, men det er svært at forklare, for det er en meget usædvanlig form for kærlighed, der er blevet ødelagt af samfundet, og ungdommen igennem en masse generationer. Tror der er mange der vil sidde og tænke... er det her kærlighed?, og det er det, på så dybt et niveau at størstedelen idag ikke har oplevet ægte kærlighed endnu.

Søger kvinden der drømmer, og søger denne form for kærlighed, skabe, og kæmpe for det og fordybe sig i det, en der forstår det, og søger det samme, ægte kærlighed.. kærlighed for mig har intet med det ydre at gøre, det har intet med din sociale status i samfundet, det har intet at gøre med eventuelle lidelser, handicap, eller andet, det eneste der har betydelse er det indeni, personligheden i en kvinde, det at have kemi personligt, det at kunne give alt, ja.. det der står skrevet oppe over, at man søger det sammen, kan give sig selv uden at holde tilbage, og er klar til at løbe den risiko.

VENSKABET VIL ALTID KOMME FØRST!, MAN SKAL LÆRE HINANDEN AT KENDE.

Du er mere end velkommen til at spørger ind til hvad der mere ligger i den form for kærlighed, ægte kærlighed, så skal jeg prøve at forklare det bedst muligt.

Søger vel en kvinde der har disse værdier:
Spontan
Tilfældig
Uforudsigelig
Indadvendt
Genert
Speciel
Udadvendt
Anderledes
flabet
Kærlig
Mærkelig
Lidt sær
Krævende (Opmærksomhedskrævende)
Doven
Barnlig
Skør, hvis man kan kalde det, det, haha.


Er en person der holder sig meget for sig selv, ikke at jeg ikke kan lide at være sammen med andre, men er bare ikke den vilde type, så det vil være et plus hvis man havde samme adfærd/holdning. Men når det så er sagt man styre vel ikke hvem man selv falder for, så alt kan ske.

Udvidet

Hårfarve: Sort
Kropsbygning: Spinkel
Øjenfarve: Brune

Personlighed: Afslappet, besværlig, diskussionslysten, doven, festlig, forsigtig, frisk, følsom, gammeldags, glad, grinende, hidsig, humoristisk, impulsiv, kedelig, kreativ, kritisk, kvik, kærlig, lyttende, modig, naiv, omfavnende, optimist, pessimist, rar, rolig, romantisk, sjov, speciel, stille, talende, tilbageholdende, trist, træt, tænksom, udadvendt, vild, viljestærk, Ærlig
Etnisk baggrund: Dansk
Stjernetegn: Vægt
Rygning: Ryger
Øl & spiritus: Til fest

Antal børn: Ingen
Ønsker vedr. børn: Ønsker børn engang...

Politik: Meget højreorienteret
Religion: Ateist, ikke-troende

Uddannelse: Ingen
Beskæftigelse: Ledig

Hobby/Interesser: Børn, design, computer, familie, film, friluftsliv, musik, natur, rejser, spil, sport
Musik: Heavy metal, indie, pop, rap, rock
Film: Action, animation, børnefilm, erotik, familiefilm, gyser, krigsfilm, romantisk, tegnefilm
Foretrukken kost: Nationale retter, japansk, kinesisk

HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.