Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

armypanda

Jeg er en mand på 31 år der søger venner, sjov og chat og debat.
Bopæl: Vestjylland (7620)
Partnerstatus: Kæreste
Seksualitet: Heteroseksuel
Højde: 193 cm
Vægt: 101 kg

Sidst på: 8 dage siden

Kun 5% af jer læser alligevel dette

Det er vel på tide jeg for lavet en opdatering på min profil igen (30/11-2014) so here we go
__________________________________________________________________________
Om mig!!!!!!
Den 20 febuar 1989, kom en lille bitte baby til verden, som kom til, at hedde Kim, og havde hele 3 halv stor brødre, fra sin fars side.

Årene gik, mor og far blev skilt, mor fandt en ny mand, og fik 2 drenge, mor blev skilt igen, fandt sig en ny kæreste, fik en dreng mere.

Det jeg vil lidt frem til her er, at min familie er lidt forvirende, mine storbrødre har søskene, som jeg ikke er i familie med, så vil du høre mærkelig familie historie, så har jeg et par stykker ;)


Det skal desuden siges, at jeg er en smule, med stort S, biseksuelt, men en fyr skal virkelig være noget helt speciel for, at kunne havde en chance der, så derfor jeg har skrevet hetoseksuel længere oppe. 


Pt arbejde jeg, som Enærings assistent elev, og man kan sige, det var da en sen alder, at være elev på,

well før jeg blev elev, var jeg ufaglært lære, på en efterskole, med ufaglært mener jeg, at jeg ikke havde lære uddannelse, men det der idag heder PAU uddannelse, den gang hed det bare PGU, på efterskolen underviste jeg i madlavning, sexsualundervisning og så var jeg huslære.


En anden ting der skal vides om mig, jeg er ekstrem åben omkring mange ting, det blandet med jeg siger min mening, kan desværre havde den effekt, at folk bliver skræmt væk.


Jeg må nok heller lige fortælle de dårlige ting ved mig også.

Jeg har en ledt grad af OCD, her er det primær tvangstanker, men også nogle enkle tvangshandlinger, f.eks. skal jeg nogle gange bare kigge ind i køleskabet, ikke fordi jeg er sulten, eller se hvad vi mangler, men bare fordi jeg skal.

Igennem mit OCD har jeg noget der hedder SDTT (selv destrotive tvangs tanker) man kan nærmest kalde det en lille stemme op i mit hovede, som siger alt hvad jeg gør, er forkert og aldrig godt nok, hvorfor leve, når døden vil være en letter udvej osv.

Og så lige den sidst, grænser, jeg har det virkelig svært med, hvor folks grænser er, kan virkelig ikke aflæse det, så istedet for, at blive sur, stoppe med, at svare, så bare sig det til mig, at dette går over din grænse, og wupti, så er problemet løst :)

 

 

 

 

Jeg søger

Hvad jeg søger:

Dette er enlig meget enkel, jeg søger nye bekendskaber,

Nogle at havde det sjovt sammen med, 

Da jeg alleredet, har en kæreste, hvor vi er i et lidt af et speciel forhold, spørg hvis du vil vide mere

Udvidet

Hårfarve: Brunt
Kropsbygning: Buttet
Øjenfarve: Blå

Personlighed: Afslappet, charmerende, diskussionslysten, fræk, følsom, glad, humoristisk, intellektuel, kritisk, kærlig, lyttende, rar, rolig, speciel, talende, tænksom, viljestærk, Ærlig
Etnisk baggrund: Blandet
Stjernetegn: Fisk
Rygning: Ryger
Øl & spiritus: Til fest

Religion: Anden religion

Beskæftigelse: Andet

Hobby/Interesser: Bøger, børn, computer, film, mad & vin, musik, mystik, politik, religion, skole/uddannelse, spil, videnskab
Musik: Alternativ, blues, celtic, country, dance, elektronisk, funk, heavy metal, hiphop, indie, industrial, pop, r&b, rap, reggae, rock, techno, andet
Film: Action, animation, art, børnefilm, dokumentar, drama, dukkefilm, erotik, eventyr, familiefilm, gyser, komedie, krimi, musical, romantisk, science fiction, tegnefilm, ungdomsfilm
Foretrukken kost: Nationale retter, fransk, græsk, italiensk, japansk, kinesisk, thai, andet

HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.