Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Kapawder

Jeg er en mand på 37 år der søger kæreste, venner, sjov og chat og debat.
Bopæl: Nordsjælland (2970)
Partnerstatus: Single
Seksualitet: Heteroseksuel
Højde: 185 cm
Vægt: 90 kg

Sidst på: over 1 måned siden

"I did not have sexual relations with that woman, miss Lewinsky".

Jeg hviler i mig selv, det gør jeg fordi jeg kender mig selv, tror på mig selv og ved hvad jeg kan! Jeg har stærke meninger, men masser af rummelighed. Jeg er intelligent og spontan, nysgerrig af natur og sætter stor pris på humor! Gerne en helt fucked up en af slagsen. Jeg er desuden meget loyal overfor folk der behandler mig ligeledes - og jeg er altid villig til at hjælpe andre mennesker. Kan ikke udstå uret, at nogle mennesker føler sig hævet over andre og til at behandle dem tilsvarende. Det kommer stort set ned til at uærlighed, falskhed, svig i min bog er lig total mangel på respekt overfor andre og det er igen lig kernen af hvad jeg foragter mest. Så kom det af vejen :-)

Jeg tiltrækkes af intelligens, humor, udstråling, modspil og det lille glimt i øjet. Mennesker der har det fint med, at være lidt anderledes, lidt skøve, skøre, anything really, hvis det er sådan man er og har det bedst så hey; I´m cool :-)

I´m bringing næstekærlighed back, yeah! 

Skør er et ord der meget ofte bliver brugt i umiddelbar sammenhæng med mit navn - skingrende skør er heller ikke noget jeg er uvant med at høre. Jeg indeholder flere facetter end jeg orker at tænke på, men på en eller anden måde har jeg fået det hele til at fungere :-)

Jeg elsker at opleve noget -og jeg elsker at rejse! 

Jeg har en virksomhed omkring København, hvor vi arbejder med netværks- og datasikkerhed og i store træk udvikler nicheparametre af infrastrukturen i IT systemer. Af profession er jeg datalog og noget andet.

Jeg er fraskilt og har to børn som jeg elsker mere end ord kan beskrive. De bor dog primært hos deres mor i Aarhus og pga. det og mit arbejde, så er jeg jævnligt i Aarhus, skønt bosat i Kokkedal i Nordsjælland.

Nu kan der vel for pokker ikke være flere "need to say things".... done with it :-) 

DET ER MEGET TILLADT AT SMIDE EN LILLE HILSEN ELLER AT SKRIVE EN BESKED- UANSET HVAD MAN HAR PÅ HJERTE! :-)

Resten er pisse ligegyldige facts :-) I love those! De er befriende meget mindre belastende :-)

Jeg danser aldeles glimrende, skønt man ikke skulle tro det. Jeg er officielt blevet udnævnt til feminist, hvilket jeg er stolt af. Jeg holder stadigvæk avis i papirformat. Jeg har i det meste af mit voksenliv brugt en del tid på frivilligt arbejde - jeg er politisk aktiv. Jeg elsker at være dansker, er stolt af mit land og dets kultur. Jeg dumpede matematik i gymnasiet - og var oppe i fuldt pensum alle 3 år. Musik er en af mine største passioner - jeg har lavet radio og spillet som DJ. Jeg bryder mig IKKE om Prins Henrik og den måde han repræsenterer det Danske Kongehus på. Endnu mindre bryder jeg mig om Bertel Haarder, men han repræsenterer selvfølgelig også kun vores regering. Jeg har dyrket boksning igennem mange år og undervist juniorer i kamptræning - skønt det snart er en del år siden. Jeg KAN ikke -om mit liv afhang af det - finde ud af, at spille golf! Mine køller kan ikke ramme mine bolde!! Jeg har boet en periode i Etiopien, hvor jeg arbejdede frivilligt for en dansk NGO. Af alle steder på jorden, er New Zealand nok det land jeg allerhelst vil opleve. Jeg er en mærkelig akademiker, da jeg både er meget boglig, men samtidig også aldeles glimrende med mine hænder - jeg elsker især at svejse! Jeg har hørt engang, at jeg er pisse sur den første halve time jeg er oppe om morgenen. Klart et hundemenneske - klart IKKE et kattemenneske. Jeg har af årsager jeg ikke fatter altid mange flere slips, end jeg har strømper. Jeg elsker at sejle. Et skib er ALTID en hende. (Indsæt valgfrit synonym for basta). Da jeg var lille ville jeg være sognepræst. LÆS: Jeg er dog ikke særlig religiøs. Og så er jeg ude af stand til at klippe lige, eller bruge flydende lim uden at komme til skade. 

"Alle mennesker bør unde sig selv, i hvert fald en enkelt gang i deres liv, at udføre frivilligt arbejde"

/Mig selv.

 

Jeg søger

Debat, nye inputs - positive mennesker der har noget at tilbyde på et eller andet plan. Det vil altid blive budt velkomment, uagtet alder, køn osv... 

Emner der interesserer mig: psykiatri, samfund, ligestilling, biler, motorbåde, elektronik, hifi, IT, rejser, kultur, musik, kunst og meget, meget andet!

Udvidet

Hårfarve: Mørkeblond
Kropsbygning: Robust
Øjenfarve: Blå

Personlighed: Besværlig, charmerende, diskussionslysten, festlig, frisk, fræk, gammeldags, glad, grinende, hidsig, humoristisk, impulsiv, intellektuel, kvik, lyttende, maskulin, provokerende, rar, sjov, speciel, struktureret, talende, tænksom, videbegærlig, vild, viljestærk, Ærlig
Etnisk baggrund: Dansk
Stjernetegn: Krebs
Rygning: Ryger
Øl & spiritus: Af og til

Antal børn: 2
Børn: Ikke hjemmeboende
Ønsker vedr. børn: Ønsker (flere) børn

Politik: Venstreorienteret (fx. Socialdemokratiet)
Religion: Kristen, Protestant

Uddannelse: Lang videregående
Beskæftigelse: Selvstændig

Hobby/Interesser: Biler, bøger, børn, computer, familie, fest, job/karriere, mad & vin, musik, politik, rejser, shopping, skole/uddannelse, teater, videnskab
Musik: Ambient, crooners, elektronisk, hiphop, industrial, klassisk, musicals, pop, rap, rock, soul, techno
Film: Action, dokumentar, eventyr, familiefilm, gyser, komedie, krimi
Foretrukken kost: Nationale retter, fransk, italiensk, thai, andet

Venneliste (1)
 Someone Inside (34)
HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.