Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

thegrillmeister

Jeg er en mand på 27 år der søger venner, sjov og chat og debat.
Bopæl: Sydjylland
Partnerstatus: Single
Seksualitet: Heteroseksuel
Højde: 185 cm
Vægt: 72 kg

Sidst på: over 1 måned siden

Hej alle sammen :) og velkommen :)

Velkommen til min profil.

 

Mit navn er René og min alder er 25, jeg bor i Sydjylland lidt ude på landet sammen med min hund Enzo.

Til dagligt arbejder jeg som fabriks arbejder på Dan-æg i Christiansfeld, dog kun som fast vikar, men har alle de timer jeg nu skal have Dvs. 37 timer, Mine funktioner på Dan-æg er vidt spredte, så jeg går ind der hvor der er brug for det. Jeg har nu arbejdet der i Ca. 2 år, og er meget glad for det, blandt andet fordi at arbejds miljøet og kollegaerne er gode. 

Ellers er jeg også uddannet Social og sundheds-hjælper, blev færdig uddannet i 2011. Har haft arbejde som det tidligere, men på grund af alle de såkaldte spare runder røg jeg desværre med og blev arbejdsløs. Mine ambitioner om at få et job inden for området igen er ikke så store, men det kan jo ændre sig igen. Jeg har da i hvert fald noget at falde tilbage på.

Min personlighed er nok det jeg selv vil kalde for afslappende, jeg tager tingene som de kommer, er meget tålmodig. Ellers ser man mig altid smilende og positiv. Jeg har et motto som er: Selv om alting kan være negativt, så kan man selv i det mest negative finde noget positivt. Jeg har sjældent dårlige dage, men hvis jeg har sådan en, er det også fordi at jeg selv gør at den bliver dårlig. Ellers har jeg en meget sort humor, og det er jeg egentligt glad for at jeg har hehe.

Jeg har hverken bil eller kørekort, og det er fordi at jeg ikke ser nogen grund til at have det på nuværende tidspunkt. Dog har jeg da min scooter som fint kan bringe mig fra A til B. Og ja det kan godt være koldt og trist, men det er et spørgsmål om den rigtige påklædning. 

Som skrevet tidligere bor jeg lidt ude på landet sammen med min hund, jeg bor til leje i et ældre hus, hvor vi i alt er 4 lejere. Det at bo ude på landet kan godt være lidt ensomt til tider og derfor prøver jeg nu at finde mig nogle nye fritids interesser. 

Musik er noget der fylder meget i mit liv, jeg spiller blandt andet selv lidt guitar hvilket jeg har gjort i nogle år efterhånden. Også har jeg mit anlæg som jeg bare ikke kan leve uden, bruger det gerne hver eneste dag til at høre musik og se film på. Jeg er nok lidt af en elektronik nørd, og det vil jeg nok altid blive ved med at være. 

Nu vil jeg ikke skrive så meget, så hvis du/i syntes at jeg godt kunne virke interessant, så skal i alle være mere end velkommen til at smide et brev til mig. Jeg svarer alle uanset hvad da jeg syntes at alle skal have en chance. 

 

Opdateret D.21/6-2015

 

 

 

Jeg søger

Jeg søger som udgangspunkt venner og veninder til at starte med.

Hvis der skulle komme en sød og rar kvinde, som kunne udvikle sig til noget mere, ville det jo være fantastisk.

 

Udvidet

Hårfarve: Mørkeblond
Kropsbygning: Almindelig
Øjenfarve: Blå

Personlighed: Afslappet, diskussionslysten, festlig, forsigtig, fræk, følsom, glad, grinende, humoristisk, kreativ, kritisk, kærlig, lyttende, maskulin, optimist, perfektionistisk, provokerende, rar, rolig, romantisk, sjov, speciel, talende, tilbageholdende, tænksom, udadvendt, vild, viljestærk, Ærlig
Etnisk baggrund: Dansk
Stjernetegn: Vandbærer
Rygning: Ryger
Øl & spiritus: Til fest

Antal børn: Ingen
Ønsker vedr. børn: Ønsker børn engang...

Politik: Ingen fast politisk orientering
Religion: Ateist, ikke-troende

Uddannelse: Faglært
Beskæftigelse: Industri & håndværk

Hobby/Interesser: Biler, design, computer, fest, film, gå i byen, male/tegne, musik, skole/uddannelse, spille/lave musik
Musik: Alternativ, celtic, dansktoppen, klassisk, reggae, rock, andet
Film: Action, animation, familiefilm, gyser, komedie, tegnefilm
Foretrukken kost: Nationale retter, kinesisk, Økologisk, andet

Venneliste (1)
 hende-elisa (25)
HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.