Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Skal jeg ignorer ham eller tage kontakten op igen? (1/2)


Anonym (Opretter)

(1) 30-10-2012 kl. 18:30

Hej hottere. Jeg er en pige på 16 år, jeg har den her far som er i et misbrug af heroin, for at halvt år siden valgte jeg at droppe kontakten til ham fordi hans kæmpe humør svingninger.. Han kunne finde på at skrive til mig at jeg var en lorte datter og jeg ødelagde hele hans liv og ikke mindre end en time efter skrev han at hvis jeg ville have nogen penge skulle jeg bare komme over.. Jeg vil vildt gerne snakke med min far igen, har altid været fars pige selvom han har været på stoffer så længe jeg kan huske tilbage.. Men på den anden side kan jeg simpelthen ikke psykisk klarer hans humørsvingninger og at han hele tiden skal lade hans problemer gå ud over mig og min bror.. Vil meget gerne hører jeres meninger og holdninger til det her da jeg selv er helt splittet. Mange tak

Ps. Glemte helt at skrive at han lige har ansøgt mig på facebook idag, derfor denne kæmpe forvirring.

Redigeret 30-10-2012 kl. 18:40 (slettet)
(2) 30-10-2012 kl. 18:32

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Jeg synes at du skal lade ham komme til dig når han er klar, det havde jeg gjort. Men det er svært at sige som udenforstående. (slettet)
(3) 30-10-2012 kl. 18:36

Det er svært. Jeg har en veninde der har været igennem det samme, og jeg ved - at da hendes far døde, af en overdosis - da fortrød hun rigtig meget at hun ikke havde udnyttet de gode stunder, og ladet ham komme tættere på, de gange han havde været i stand til detAnonym (Opretter)

(4) 30-10-2012 kl. 18:44

Svar på indlæg nr. 3 af Neslow:

Det er nemlig også det jeg er rigtig bange for.. For man kan både se og mærke på ham at hans krop snart ikke kan mere og han er altså ikke mere end 42.. Men er bare i det punkt i mit liv lige nu hvor jeg virkelig har brug for at hjælpe mig selv og er ikke psykisk stærk nok til mere dårligt i mit liv... (slettet)
(5) 30-10-2012 kl. 18:46

hvis du føler at du er klar til at snakke med ham igen så skal du gøre det, men ikke før DU er klar.. det er ham der såre dig og ikke omvendt.. ved selv hvordan det er med et nært familiemedlem der er i et misbrug.. snakkede ikke med min onkel i flere år men er begyndt så småt igen og i starten da mine forældre snakkede med ham igen kunne jeg ikke for jeg ville ikke have han sårede mig igen..HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.