Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

kæresten kunne ikke overskue det (1/2)


 (slettet)
(1) 30-12-2016 kl. 17:22

Min kæreste igennem 4 år valgte her for 14 dage siden at vi ikke skulle være sammen mere. Hendes grund var at hun ikke kunne overskue det fordi hendes farmor var blevet ramt af kræft. (hun døde så 3 dage efter vi gik hvert til sit)

De sidste 2 måneder op til at vi gik hver til sit, gik der længere og længere mellem at jeg hørte noget fra hende, hver gang vi lavede en aftale udskød hun den eller kom med undskyldninger for at vi ikke skulle ses.

Hvordan kan man bare lukke helt af for den man har boet og levet sammen med i så lang tid uden videre?

Jeg mistede selv min mor i sommers og ens mor er da om noget en der er tættere på en, end ens farmor. Jeg var os i dyb sorg over min mors død hvilket os ledte hende til at flytte fra mig da hun ikke kunne holde mig ud da jeg var nede. Efter hun var flyttet og jeg var begyndt til psykolog gik vores forhold meget bedre indtil hendes farmor fik konstateret kræft.

Nu har hun frosset mig helt ude og ignorere mine beskeder mere eller mindre, de få gange hun har svaret har det bare været et koldt og kortfattet svar. Jeg valgte så i dag at slette hende på facebook og fjerne hendes nummer så jeg ikke skal se på hende når hun alligevel ikke gider mig. Det meddelte jeg hende også i en besked og fik bare svaret "helt i orden". Det er fandme følelses koldt syntes jeg..

Nogen andre der har oplevet noget ligende? (slettet)
(2) 31-12-2016 kl. 21:05

Svar på indlæg nr. 1 af Mifred:

Desværre er det sådan at nogle mennesker kun er der i medgang og ikke i modgang...
Men nogen gange må man jo også se indad om man har været helt utålelig... Ikke at det er en grund til at skride efter 4 år, det burde man have talt om, men måske i slet ikke har talt ordenligt sammen?! (slettet)
(3) 01-01-2017 kl. 14:34

Tja.. Brokker du dig meget ? Det lyder som om du godt kunne være typen der sider og whiner lidt.. (slettet)
(4) 01-01-2017 kl. 14:36

Svar på indlæg nr. 2 af NCL:

Ja det er efterhånden gået op for mig. Jeg har måske heller ikke været god til at forstå hendes situation, men hun lod mig heller ikke forstå fordi hun hellere ville være sammen med sine forældre da de forstod hinanden bedre, mente hun. Men når man har været sammen i 4 år er man vel kommet det punkt hvor man deler alt med hinanden, tænker jeg. Men som du siger så fik vi slet ikke talt ordenligt sammen om det og det er jeg ked af, for jeg ville gerne være der for hende. Men jeg kunne jo heller ikke tvinge hende til noget hun ikke ville.. (slettet)
(5) 01-01-2017 kl. 14:37

Svar på indlæg nr. 3 af leosvendsen:

Hvis det er alt du kan sige så smut du bare fra den her debat. Du har tydeligvis igen forståelse for situationen. Meget modent indlæg..HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.