Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Konstant hovedepine (Lang) (1/3)


Anonym (Opretter)

(1) 08-09-2011 kl. 19:54

Jeg står i den situation jeg har gået i over 3 år med kraftig hovedpine hver dag , i starten var der ingen læger , tandlæger der kunne finde ud af hvad der var galt .

Gik i længe uden svar , var til forskellige tandlæger der sagde der intet var galt med mine tænder . jeg blev så opereret i halsen pga 2 hævede lymfeknuder stadig uden de kunne sige hvad der var galt , fandt så ud af efter 2 år at det var en visdomstand der sad forkert og pressede en anden tand op af , og om natten har jeg skåret tænder og presset dem ned igen . derefter ville hverken min egen tandlæge eller sygehuset fjerne tanden fordi den sad som den gjorde , fik den taget ud ved en special tandlæge under fuld narkose , dvs jeg gik i over 2 år med meget betændelse i en visdomstand der sad forkert og alle sagde der ingenting var med mine tænder , jeg går stadig og døjer med konstant hovedpine hver dag .

Efter hvad jeg selv tror er at hvis tanden var kommet ud i tide var det gået over , og hvis sygehuset ikke havde fjernet de knuder som var hævet var det gået over .

Nu står jeg så og har søgt erstatning på baggrund af at jeg har et kæmpe ar på halsen og jeg tror at hvis de knuder ikke var blevet fjernet fra min hals var det gået over , jeg fik afslag på min sag .

Hvad skal jeg gøre nu døjer med hovedpine hver eneste dag sover aldrig ordenligt osv , føler ikke jeg har haft en normal hverdag i over 3 år , men nu har min egen læge opgivet og finde ud af hvad der kan fjerne min konstante hovedpine , og har prøvet akupunktur og zoneterapi . men intet har hjulpet , jeg er magtesløs og aner ikke hvad jeg skal stille op , jeg vil gerne være rask men ved ikke hvad mit næste skridt kan være .

Er det unfair at jeg ikke kan få erstatning for et ar på min hals resten af mit liv fordi jeg blev opereret uden grund .

Kan jeg søge nogen form for erstatning fordi min tand ikke kom ud i tide selvom jeg var ved 5 tandlæger som nægtede og tage den ude og sygehuset nægtede og tage den ud så gik med betændelse i 2 år .

Har nogen af jer nogen gode råd til hvad mit næste skridt skal være , hvad kan jeg kontakte når min egen læge har opgivet og jeg har skiftet læge 3 gange .

Ved ikke hvad jeg skal stille op ved bare jeg ikke har lyst til og have hovedpine hver dag resten af mit liv , jeg er 21 og har været syg siden jeg var 17 et halvt . (slettet)
(2) 08-09-2011 kl. 20:01

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

det lyder godt nok ubehageligt.. hvis lægerne ikke kan hjælpe dig, så tror jeg ingen her på hot kan..

- men har du overvejet om det er noget psykisk? hvis jeg er trist får jeg ondt i hovedet f.eks.
så hvis du i lang tid har været ked af det over noget, eller stresset.. hvad ved jeg. (slettet)
(3) 08-09-2011 kl. 20:07

www.thework.com (slettet)
(4) 08-09-2011 kl. 20:12

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Det med de sager der, tror jeg godt De kan skyde en hvid pil efter,..

jeg blev født med en skæv kæbe, dvs at den ene side er længere end den anden, og at den går af led, så jeg squ have fjernet mine visdomtænder, da der ganske enkelt ikke var plads til dem, selvom jeg var under 18, da den første kom, ville de ikke fjerne den, så senere squ jeg betale 8000 kr for at få fjernet alle sammen, lige meget med at de har beskadet min kæbe endnu mere og gjort det værre. Jeg gik mange gange op til tandlægen og sagde at der måtte være noget galt da min kæbe gik oftere af led, men intet hjælp at hente. Indtil jeg blev 18, så vidste de ligepludselig godt hvad der var galt..

Jeg ved ikke om jeg fik mere hovedpine af det, da jeg lider af migræne., så om tænderne kan være Deres problem er nok svære for os at sige end tandlæger og lægerne..Anonym (Opretter)

(5) 08-09-2011 kl. 20:24

Svar på indlæg nr. 2 af hjalholt:

Det er intet psykisk , det er bare følelses af den tand er der endnu og stadig gør ondt men den er jo fjernet :/HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.