Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Emilie Meng fundet (1/3)


 (slettet)
(1) 26-12-2016 kl. 16:05

Den 17 årige Emilie Meng som forsvandt fra Korsør Station om morgenen d. 10 juli i år er endelig blevet fundet.. desværre ikke som mange havde håbet, at hun ville blive fundet i live..
Hun er blevet fundet over 60 km fra sit hjem i Borup på en mark, enten druknet eller myrdet med en kniv, som politiet har fundet tæt på..

Det er virkelig forfærdigeligt at læse om at så ungt et menneske skal ende sine dage på den måde.. om hun enten er blevet myrdet eller endt med at drukne.. jeg er selv en af de mennesker som desværre tror at hun er blevet kidnappet af en eller flere gerningsmænd og myrdet efterfølgende..
Men jeg kan slet ikke forstå at hun vælger at gå den strækning hjem alene om morgenen uden at have kontakt med nogle.. eller ringe til sine forældre så de kunne komme og hente hende på stationen.. jeg sidder måske bare tilbage med en masse spørgsmål, som jeg godt kunne tænke mig at få svar på, men som nok aldrig bliver opklaret.
Et af de mange spørgsmål som har brændt sig fast inde i hovedet på mig er følgende, hvorfor tilbød hendes veninder ikke at Emilie kunne overnatte ved dem ?
Jeg sad igår aftes og skrev sammen med en person som på ingen måde havde nogle medfølelse over for hende.. fik bare svaret "ja, hun er blevet fundet og nu kan familien komme videre".. er virkelig ryster over at man kan komme sådan en tilbagemelding.. Ja, det er rigtigt nok at hun er fundet, men så nemt kan det på ingen måde være for hendes familie eller nærmest at komme videre.. jeg har selv været med til at hænge plakater op rundt omkring under sagen om Emilie Meng og kunne se en stor plakat hænge af hende ude foran mit arbejde..

Hvad tror I at der er sket med hende ? (slettet)
(2) 26-12-2016 kl. 18:55

Svar på indlæg nr. 1 af Himmelhunden:

Jeg kan ikke se hvorfor man skulle bebrejde hendes venner for hvad de kunne/ikke kunne have gjort. Gå og gruble over, hvad der mon havde været i gærde ændrer intet. Sket er sket. Sørgeligt men sandt.

- Det finder politiet ud af, må mit svar være

There you go:

www.bt.dk/krimi/retsmediciner-om-em...

Da liget af Emilie Meng blev fundet, var det i en tilstand, så politiet ikke umiddelbart kunne vurdere om der var tale om en kvinde eller en mand. Men efter obduktion på Retsmedicinsk Institut kunne politiet på et pressemøde 1. juledag konkludere, at Emilie Meng havde været udsat for en forbrydelse.

Jørgen Lange Thomsen forklarer, at det obduktion og scanning afslører er f.eks. åbenlyse læsioner efter f.eks. knivstik, vold mod halsen eller tegn på stump vold.

Redigeret 26-12-2016 kl. 19:05 (slettet)
(3) 26-12-2016 kl. 23:26

Svar på indlæg nr. 2 af FalafelFighter:

Hvad der end er sket med hende efter at hun forsvandt fra Korsøs Station d. 10 juli tidligt om morgenen er på alle måder forfærdeligt i mine øjne..

det er u-forståeligt at et så ungt menneske skal myrdes på vej hjem fra en tur i byen (slettet)
(4) 26-12-2016 kl. 23:52

Svar på indlæg nr. 3 af Himmelhunden:

Det hele er blæst op i proportioner. Folk dør hver dag.
Så sent som 2 uger siden mistede en bekendts, mor sin søn. For intet mindre end 2 måneder siden en fra hardball klubben. Hvorfor skulle dette være anderledes?

- Mon ikke politiet har styr på det

Redigeret 26-12-2016 kl. 23:53 (slettet)
(5) 27-12-2016 kl. 00:18

Svar på indlæg nr. 4 af FalafelFighter:

ja, selvfølgelig er der mennesker som dør hver eneste dag..
det er jo alligevel sørgeligt at en familie mister et medlem af familien.. om man vil tro det eller ej.
tror alligevel at det er svært for en familie at komme videre lige med det sammeHOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.