Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Piger: Ville du date en psykisk syg - hvorfor/hvorfor ikke? (1/3)


 (slettet)
(1) 06-12-2016 kl. 21:12

Med det antal gange jeg efterhånden har fået piger til helt at miste interessen for mig, når de har fået oplyst at jeg har en psykisk diagnose, er jeg blevet nysgerrig.

Hvis du, som pige og bruger af en side som denne, kom i kontakt med en fyr, du egentlig synes godt om, men som havde en psykisk diagnose i bagagen - ville du da ønske ham held og lykke med hans videre søgning, eller ville du have mod på at lære personen "bag" diagnosen at kende?

For mit eget vedkommende synes jeg selv, at jeg fungerer fint i hverdagen, og jeg er lidt uforstående overfor den magt, en diagnose kan have over, hvem der "tør" lære én at kende.

Så - og argumentér gerne: Hvad er det helt præcist, der ville være udslagsgivende for, om du ville involvere dig med...ja, en som mig?

Kom frisk! (slettet)
(2) 06-12-2016 kl. 22:46

Svar på indlæg nr. 1 af KristianFH:

Jeg tydeligvis ikke et hunkøn, men jeg bliver nødt til at spørge... Har din diagnose en betydning for hvem du er? (slettet)
(3) 06-12-2016 kl. 22:51

Svar på indlæg nr. 2 af FalafelFighter:

Jeg synes jo ikke selv det er nok til at blive valgt fra - men det kræver nok en specificering af, hvad det påvirker hos mig (slettet)
(4) 07-12-2016 kl. 06:08

Svar på indlæg nr. 1 af KristianFH:

Nu er jeg heller ikke et hunkøn, men vil dog svare ved at vende den om.

Det ville komme meget an på, hvilken diagnose, der er tale om og hvor stor en grad denne sygdom fylder, så det er lidt svært at komme med et præcist svar før de forhold er afklaret. (slettet)
(5) 07-12-2016 kl. 12:07

Svar på indlæg nr. 3 af KristianFH:

Jeg tænker mere i retning af, om det har gjort en forskel efter du fik den? Altså, om det reelt har en betydning?

Jeg hører tit at "fordi jeg har XXX kan jeg ikke arbejde" eller andre kendte scenarier.

Man skal ikke lade sig begrænse af en diagnose. Det et hjælpe reskab for dig selv til at komme videre.

Med andre ord, det gør dig hverken et bedre eller dårligere menneske at få en diagnose. Jeg har bare aldrig kunne forstå, hvorfor man skulle fortælle det til andre.

Du er som du er, diagnose eller ejHOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.