Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Dårlig til relationer


Anonym (Opretter)

(1) 16-10-2016 kl. 12:23

Hej med jer.
Som overskriften siger så er jeg vildt dårlig til relationer, eller jeg er ihvertfald dårlig til at skabe ny og holde fast i dem, hvilket er et stort problem for mig!

Jeg har nogle enkle gode venner som jeg har holdt fast i i mange år, men da jeg for to år siden flyttede til den anden ende af landet (pga. kæreste) bor jeg langt fra dem og ser dem ret sjældent efterhånden pga. afstanden.
På de to år jeg nu har boet på det nogen vil kalde "djælvens ø" har jeg virkelig været dårlig til at integrere mig socialt. Mine kollegaer er en del ældre end mig eller var, da jeg lige har skiftet job, hvor der på det nye job er en noget større aldersspredning. Jeg kunne selvfølgelig prøve at skabe nogle relationer her uden for arbejdstiden, men ærlig talt så føler jeg mig virklig social handicappet og ville ønske der bare var en nem opskrift på hvordan gjorde?
Problemet optræder først når jeg når til det punkt hvor jeg gerne vil mere end bare være en man small talker med.
Som sagt har jeg boet i en by i to år hvor jeg ikke har andet end min kærestes omgangskreds og hans familie hvilket kun gør savnet til en god veninde større. Jeg har prøvet at kaste mig selv for løverne og invitere nogle ud, eller nogle hjem at spise osv. men har ofte fået afslag på afslag og til sidst giver man jo også op.

Jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste der har prøvet at flytte til en ny og større by for at prøve kærligheden, men hvordan klare man sig socialt hvis man ikke vil være bundet af kærestens netværk som ikke rigtig er nok for mig.

hvad er jeres erfaringer med at danne relationer/venskaber? :)

(Skriver annonymt da jeg egentlig er ret flov over mit sociale handicap) (slettet)
(2) 28-10-2016 kl. 00:58

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Det havde umiddelbart været en Idé at skrive indlægget uden anonymiteten, for der har helt sikkert været flere der har tænkt at hey det sgu noget pis at andre går og døjer med ensomhed, men det er ganske enkelt lidt svært at tage skridtet og give det et forsøg at lære dig at kende når man ikke har nogen som helst idé om hvem du er.
Jeg ved også godt at det kræver mod at stå frem og indrømme sin ensomhed, men den er ganske enkelt bare meget svær at afhjælpe ellers.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.