Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Hvor mange har det?


Anonym (Opretter)

(1) 03-10-2016 kl. 00:24

Jeg tror ikke jeg er den eneste der er irriteret over det eller har prøvet det.
Jeg er begyndt at blive meget træt af at man ikke kan være venlig overfor en pige uden hun skal tro der ligger noget bag.

Mange har jeg mødt til noget vi begge gik til. Vi begyndte at snakke hvorefter jeg efter noget tid spørger om de ikke har lyst til at mødes udover aktiviteten eller arbejdet. Lige pludselig stopper de med at skrive/svare og prøver at undgå mig, hvorefter jeg enten hiver fat i dem og har en længere snak eller skriver en lang besked til dem. Så siger de så at de ikke er interesseret i en kæreste men bare venner, mens jeg på INTET tidpunkt har hentydet det.

Jeg synes det er respektløst at efter nogle uger (eller mere) hvor man har snakket og er ved at blive venner, laver det her nummer. Hvorfor kan man for helvede ikke snakke sammen på en ordentlig måde i stedet for det der bullshit?

Jeg har det sådan at efter en person har lavet det her nummer, gider jeg ikke engang snakke med dem mere, da det ikke er mennesker jeg gider være sammen med. For venner lader ikke en anden i stikken, som det jo egentlig er de gør.

Hvor mange af jer herinde kan relatere til det? (slettet)
(2) 03-10-2016 kl. 14:27

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Jeg kan nu godt forstå dem. Det er oftest sådan man inviterer folk ud på en date og hvis du ikke har gjort det tydeligt, at du bare vil hænge ud som venner, ville jeg da også tro du ville mere.
Det er også nederen hvis det var omvendt - hun troede I bare skulle ses som venner og du ville date, så ville hun blive stemplet som pigen, der friendzoner folk (slettet)
(3) 03-10-2016 kl. 16:56

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Hvis man bruger kloroform, har de intet valg. (slettet)
(4) 07-10-2016 kl. 22:41

Svar på indlæg nr. 2 af Hollywood:

Ville det ikke være forkert af en pige at ligge mere i en henvendelse, end at tage den for hvad den er? Han skriver, at han spurgte om de ville hænge ud. - enten er det bare mig eller også betyder det at man bare snakker som venner. Det kan umuligt betyde "Hey, skal vi finde ud af om det er os to?". Havde det været dét, havde henvendelsen vel mere præcist sagt: "Skal vi knalde?"... Jeg ved ikke... Det er nok mig der er mærkelig.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.