Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Piano (2/2)


 (slettet)
(6) 23-02-2016 kl. 23:39

Jeg har lært at spille klaver selv over de sidste få år. Det jeg gjorde var at lære basis akkorder så jeg kunne spille 3 tangenter med højre og kun 1 med venstre. jeg begyndte jeg at vænne mine hænder til at spille den same tone med to tangenter (så C2 og C3). efter det begyndte jeg bare at se online video tutorials lavet af midi filer. Synthesia er et program der er absolut fantastisk til det da det er en nem måde at lære på. hvis du har lidt penge så kan jeg også stærkt anbefale www.onlinepianist.com/.

så kort.

Tips:

1) Øv dig, tid gør det bedre
2) I stedet for at prøve at lære en hel sang på en gang så lær bidder. sørg for at du kan spille 10 sekunder uden fejl før du lærer det næste, og så lidt efter lidt lærer du at spille hele sangen.
3) Tænk altid på den mest effektive måde at spille noget på. Online pianist er god fordi den fortæller dig hvilket fingre du skal bruge på tangenterne. men de fleste steder gør det ikke og man kan hurtigt komme til at låse sig fast på en måde at spille et stykke som er unødvendig svær.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.