Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

"Hvem fanden er Nephew?!" (2/4)


 (slettet)
(6) 28-01-2014 kl. 23:13

Svar på indlæg nr. 1 af MichelT:

Jeg læser det nu mere som ynk. Ingen musiker er i branchen "fordi det er hans/hendes kald" - de er der for penge). - at ham her så ikke er så god til det med pengene, er vel ikke Nephews skyld/problem.

Alle har muligheden for, at høre lige præcis det de vil høre. Der er vel i omegnen af 100.000 radiokanaler + Youtube og diverse, så hvis en kunstner er god nok, skal vedkommende nok blive spillet.

Men hey, jeg synes faktisk Nephew er okay, ikke fantastiske, bare okay - så jeg har vist ingen musikforståelse ifølge dig (slettet)
(7) 28-01-2014 kl. 23:20

Svar på indlæg nr. 6 af BobDylan:

Hvis man vælger sit erhverv for at tjene penge, vælger man altså ikke at blive musiker.....
Medmindre man selvfølgelig er elendig til alt andet! (slettet)
(8) 29-01-2014 kl. 00:27

Svar på indlæg nr. 6 af BobDylan:

Hvornår er en kunstner så god? Hvordan skal det måles?

Der er efterhånden flere sangere, som hitter, der har behov for Autotune, end der er sangere, der ikke har det behov. Gode sangere? Nej.

Et typisk hit har samme struktur, som alle de andre hits. Størstedelen af teksterne handler om det samme. Melodierne bliver genbrugt. I nogle tilfælde bliver der brugt samples fra ældre sange.

Så altså, genbrug, genbrug og mere genbrug. Plus lidt autotune. Så bliver man spillet overalt i radioen og topper hitlisterne på iTunes og Spotify. Er det god musik? Ikke i mine øjne, men det er en smart måde at tjene penge på.

Det lidt sjove er, at hitlisterne på en side som last.fm er meget anderledes end den, man ser i Spotify. Spotify er mainstream, mens last.fm mere er for folk, der går op i musik. En slags IMDb for musik. Så kan man jo tolke det, som man vil. (slettet)
(9) 29-01-2014 kl. 00:44

Svar på indlæg nr. 8 af Mmmark:

youtu.be/oOlDewpCfZQ

Let's have an example... (slettet)
(10) 29-01-2014 kl. 00:52

Svar på indlæg nr. 9 af DeBatMan:

58 procent af popkulturen vil påstå, at det ikke er de samme akkorder efter breaket, der kommer efter omkring de to minutter.

True story.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.