Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

"Hvem fanden er Nephew?!" (3/4)


 (slettet)
(11) 29-01-2014 kl. 01:01

Svar på indlæg nr. 10 af Mmmark:

Jeg gør mig ikke i det der pop så skal ikke kunne sige hvad de siger, at der er en statistik viser bare at popkulturen måske skulle tænke mere på deres musik end at koncentrere sig om Axis Of Awesome... (slettet)
(12) 29-01-2014 kl. 07:23

Svar på indlæg nr. 1 af MichelT:

Der kommer masser af genial kunst ud af Danmark. Det bedste er bare ikke det der larmer mest. (slettet)
(13) 29-01-2014 kl. 08:09

Svar på indlæg nr. 1 af MichelT:

Man skal ignorere mainstreamen og gå direkte efter de små kunstnere hvis man vil have nogen form for intellektuel udfordring fra musikken her i Danmark.
Nu er det jo bare sådan at langt størstedelen af de musiklyttende danskere ikke gider have noget udfordring fra deres musik. De vil have noget de kan rokke hovedet og ryste røv i takt til, og det reagerer musikindustrien på - og så opstår ting som Nik og Jay, Rasmus Seebach osv.

Med det sagt synes jeg Nephew er fint nok. Minder mig om Depeche Mode i 90'erne, hvilket er en god ting efter min opfattelse. (slettet)
(14) 29-01-2014 kl. 20:09

Svar på indlæg nr. 8 af Mmmark:

Det kommer an på, hvad han skal være god til. God til at spille/synge/skrive rent teknisk, eller god til at sælge sig selv, så han kan leve af det.

Selvfølgelig findes der genbrug og genkendelighed, for skal du ramme den brede målgruppe, så skal det ikke være for "anderledes" - det ved en kunstner som vil leve af det også(går jeg ud fra).

Det gør det til en smart måde at tjene penge på, ja - men det gør det ikke nødvendigvis til dårlig musik - på samme måde som "ikke-genbrugs"-musik ikke nødvendigvis er god musik.

Om musik er godt eller dårligt, ser jeg som en personlig holdning, Mit gæt er, at min musiksmag spænder fra det mest mainstream, til det som nærmest ingen har hørt om, og med garanti aldrig vil blive spillet på en radiostation - går jeg så op i musik? (slettet)
(15) 29-01-2014 kl. 21:31

Svar på indlæg nr. 14 af BobDylan:

Om musik er godt eller dårligt, ser jeg som en personlig holdning, Mit gæt er, at min musiksmag spænder fra det mest mainstream, til det som nærmest ingen har hørt om, og med garanti aldrig vil blive spillet på en radiostation - går jeg så op i musik?I don't know. Har ikke sagt, at folk, der hører "ukendt" musik, går op i musik.. Men jeg har observeret, at folk, der går op i musik, har en tendens til at høre andre kunstnere end folk, der ikke går op i det. De to ting er ikke den samme :)

Det kommer så også an på, hvornår man mener, at nogen går op i musik.. Og hvordan man går op i musikken. Det kan vi hele tiden redefinere. Alle kan jo lide musik. Og ja, det er en smagssag.

Men jeg mener, at mangel på kreativitet og kundskaber gør én til en dårlig musiker, og musikken, som denne skaber, bliver dårlig. At denne så er en god kopi- og pengemaskine er en anden sag. I mine øjne har det bare ikke så meget med musik at gøre. Man skal efterhånden bare være nogenlunde lækker for at komme frem. Skide være med, om stemmen er unik, eller om der bliver sunget falsk, når man bare kan rette det hele med autotune og middelmådige baggrundsvokalister, der ikke er gode nok til selv at komme frem for alvor. Det ér jo efterhånden dét, der tjener flest penge i branchen.

Jeg har endda mødt en pige, der i sin dybeste alvor udtalte, at Burhan G er en af de bedste sangere, verden nogensinde har set.. Enten kender hun kun ham og Basin fra X Factor, eller også synes hun bare, at han er vildt lækker og egentlig ikke lytter så meget til musikken.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.