Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

DJ MAG - TOP 100


 (slettet)
(1) 10-02-2017 kl. 21:32

For de der følger EDM scenen; var det fortjent at Martin Garrix vandt titlen som verdens bedste DJ 2016?

Jeg medgiver at han er dygtig! At han er god til at promovere sig selv og at hans livesets bestemt har en energi! Men jeg betvivler hans teknik og hans musikforståelse. Jeg er måske farvet af, at han kun er 20 år, men stadigvæk.....

Nogle friske bud på en 2017 kandidat ?

 (slettet)
(2) 12-02-2017 kl. 11:45

Svar på indlæg nr. 1 af kapawder:

Så dygtig er han bare heller ikke, men det er vel en naturlig konsekvens af at alle kan lege DJ derhjemme. Jeg er udmærket klar over, at det ikke er så nemt, som det lyder, men det er bare heller ikke raketvidenskab... (slettet)
(3) 12-02-2017 kl. 21:56

 (slettet)
(4) 30-10-2017 kl. 06:06

Svar på indlæg nr. 1 af Kapawder:

Det er fedt dette her! Så kan jeg skrives ved igen om et års tid.... ! Hæhæ....

Top 100, 2017 blev offentliggjort for en uges tid siden og det var sgu da langt værre end sidste år! For det første (no pun intented) fastholdt Martin Garrix sin førerposition og kan nu kalde sig ikke blot "yngste DJ til at blive kåret til verdens bedste" men også eneste under 30 der vinder den to gange i træk!
Jeg kan sagtens se hvorfor han vinder Han er en human hitmachine; han er så eminent til at læse scenen og forstå hvad publikum vil have- han har absolut skills som producer, men ikke så teknisk funderet som top DJ´s plejede at være i deres tilgang! Han får virkelig bare det optimale ud af den tidsalder vi lever i og det udstyr man har på markedet i dag. Og så har han en fantastisk energi, udstråling og karisma - og han giver den fuld smadder når han er ude at spille; der er ikke meget ved hans krop der står stille på samme tid, at all! Han har været både dygtig og heldig i de valg af kunstnere han har samarbejdet med og det har virkelig også bare slået navnet "Martin Garrix" fast i bevidstheden hos mange, at en knægt der ikke engang var fyldt 20 år allerede havde arbejdet sammen med fx DJ Tiésto, Armin Van Buuren, Hardwell, Fedde Le Grand, Above & Beyond og ikke mindst Dmitri Vegas & Like Mike. 6 navne hvoraf de 4 har haft vundet titlen selv (Tiesto, Armin Van Buuren, Hardwell og Dmitri Vegas & Like Mike).

Så fra det synspunkt kan jeg sagtens se hvorfor- og egentlig også billige det,i store træk.
Men når så i år et navn som Laidback Luke udgår fra top 100 FULDSTÆNDIG, så bliver jeg sgu alligevel lidt harm! En rigtig old school DJ som kender branchen, kender, ånder og lever musikken og som du teknisk set ikke finder ret mange på den store, internationale scene der kan matche! Han spillede sin Tomorrowland 2017 session fuldstændig on the fly med kameraer der filmede det. Det er fantastisk at se ham arbejde og fascinerende (og lidt frustrerende og fucking belastende) hvordan han bare bevæger, ånder og føler sig igennem et set.Jeg har set rigtig mange af hans "behind the deck" agtige sets og en ting der altid har forundret mig, det er at han simpelthen SÅ tit er ved at miste grebet, fordi han lige var optaget og simpelthen ikke har hverken valgt endsige begyndt at que det! Men han klarer det altid- og altid på en måde, som jeg i hvert fald ikke kunne topppe - om jeg så havde en time mellem hvert track bare til at lave que ville jeg ikke være tæt på. Han spiller også efter hans humør og ofte kan man se ham blive lidt fandenivoldsk og at han tænker på something crazy! To sekunder efter røber smilet og de hektiske bevægelser, at han har tænkt på et sindssygt mash-up og en vanvittig overgang, men at der ikke er lang tid tilbage- samt at han ikke rigtig har valgt næste track endnu, men med lidt hurtige fx og velvalgte hot cues så går der vel dårligt 30 sekunder før han allerede er i gang med at lægge det ind og starte mixet med det samme!

HAN ER FOR VILD!HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.