Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Beskeder / breve


Anonym (Opretter)

(1) 22-11-2017 kl. 11:12

Jeg har skrevet til en del piger / kvinder herinde igennem tiden. Og andre steder også.
Desværre sletter ca. 90-95% af jer mine breve. . Også uden at læse brevet.
Jeg forsøger virkelig ikke at skrive standard breve. Nogle af dem bliver selvfølgelig lidt ens. Kan ikke helt undgåes.
Så kunne godt bruge lidt tips / hjælp.
Jeg læser altid profilerne igennem et par gange, for ikke at kvaje mig mht. at skrive spørge om noget der står i profilen.
Hvad skal man ikke skrive i breve?
Hvad er godt at skrive?
Andet der kan hjælpe tages gerne imod.
Er hårdt at blive afvist stort set hele tiden.
Får altid at vide af de få jeg har / og skriver med. At jeg er sød, charmerende, lyttende, opmærksom, kærlig osv osv. (slettet)
(2) 23-11-2017 kl. 12:09

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Kommunikation er en evne, ligesom alt muligt andet, så hvis det er noget du vil blive god til er det noget du må researche, teste og vurdere. Hvis du vil have noget let tilgængeligt at starte med, kan du søge efter "school of life dating" på youtube. Personen der står bag disse videoer er meget belæst, der er ikke sagt noget uden omtanke eller empiri.

Personligt så ville jeg sige holde dig væk fra standard breve, for det første viser det ikke interesse i personen og for det andet, så kører du dig selv rundt i de samme svar hvis du stiller de samme spørgsmål, og det kan godt blive kedeligt for dig selv også. Vi mennesker er meget vanedyr, hvilket betyder at hvis du begynder at snakke om arbejde eller uddannelse med en anden person, så er der ret stor chance for at personen har haft den her samtale 10.000 gange før. Det er kedeligt, medmindre du kan få vinklet spørgsmålet anderledes.

Et andet princip er at lade vær med at fokusere på "overfladen", overfladen er alt for meget i fokus i forvejen, med overfladen tænker jeg på fakta, ting der kan måles, eller vejes. "Hvor bor du?" "Hvad hedder du?" "Hvor mange år er du?" "Hvor mange søskende har du?".
Istedet burde dit fokus være på indre værdier. F.eks. "Hvordan giver dit arbejde dig glæde?" "Hvad betyder kærlighed for dig?". Derfor, inden du stiller dit spørgsmål, spørg dig selv om dit spørgsmål kan måles, vejes eller er fakta, hvis det er tilfældet omformuler dit spørgsmål.

Husk på dette princip, og ær dette princip når du snakker med andre

"I despise everything which merely instructs me without increasing or immediately enlivening my activity.”" Goethe.

Forstå det som et princip, om at dem du snakker med fra første sekund de skriver/snakker med dig, skal mærke en passion, skal kunne mærke værdi i at holde en samtale med dig. Hvis du kan det er du på rette spor (slettet)
(3) 28-11-2017 kl. 11:00

Svar på indlæg nr. 2 af Løvehjerte:

Er det ikke svært at føle den passion, hvis man sletter beskeden uden at læse den? (slettet)
(4) 07-12-2017 kl. 10:47

Har du tænkt på måske at forsøge med en lidt anderledes tilgang? Begynd at skrive til en masse mænd også, optimalt måske i et forhold der hedder ca. 2/3 i forhold til fordeling af køn! Jeg tror på det! Det skal nok kaste nogle gode svar af sig :)
Og i grunden, så er det vel også federe at skrive med en mand?! Kvinder er jo så ensidige, overfladiske og som regel er de jo heller ikke ligefrem særlig kloge - slet ikke i forhold til en mand!!! (slettet)
(5) 21-01-2018 kl. 23:05

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Det nettet du skal sku ikke tage så tungt.
Min bedsteven har samme problem som dig.

Mit bedste råd er brug nogle penge på at se godt ud og tag lækre billeder.
Så skal damerne nok komme haha ;D.

Jeg da pisse ligeglad hva der står fra en fyr hvis jeg på ingen måder finder ham tiltrækkende, det er den barske sandhed :).

Men der vel andre der uenig med mig det op til dem.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.