Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Lumskede fotografer? (1/12)


 (slettet)
(1) 21-02-2005 kl. 21:07


Undrer mig over om fotografer egentlig tager andre billeder end af nøgne teens?

De fleste siger de øver sig med lys og stillinger o.s.v....kan ikke se man skal være nøgen for at lyset falder bedre?

-Men synes da kun det er godt at Hot.dk har oprettet en liste med fotografer, hvis adr. de ligger inde med...

Men hvad hjælper det egentlig?

Vil råde alle piger der laver nogle foto-aftaler om at se en kontrakt først.. så er chancen mindre for du ender under porno på Kazaa... (slettet)
(2) 21-02-2005 kl. 23:07

Svar på indlæg nr. 1 af 2hot4u:


Hejsa

Nu kan jeg kun snakke for mig selv i mit indlæg her, men når jeg tager billeder, så tager jeg kun de billeder jeg bliver bestilt til at tage og det er faktisk meget sjældent at nogen vil have taget direkte nøgenbilleder.

En anden ting jeg også gør, er at give en person sine billeder med hjem med det samme og samtid med, så sletter jeg dem på min computer mens han eller hun ser det... Så der faktisk kun findes et kopi af billederne og dem har personen selv.

Og til sidst, så tager jeg altså også billeder af både hankøn, hunkøn etc etc (Se evt mit fotoalbum).

Men jo jeg ved fra en del andre sites på nettet, at der findes en hel del person som gerne udgiver sig for at være Fotografer og som, du skriver, gerne vil tage nøgenbilleder under diverse påskud om at skal øve etc etc..

Det er til tider en syg verden vi lever i, men jeg synes det er fint at Hot.dk har oprettet en Fotografliste her. Selvfølgelig vil den aldrig kunne give 100 % garanti for seriøsitet, men selve listen sammen med at man har mulighed for at anmelde breve med foto/model tilbud fra personer som ikke er godkendt her... Jeg tror det vil begrænse Modelsnyd meget i forhold til på andre sites her på nettet...

Karsten (slettet)
(3) 22-02-2005 kl. 18:42

Hej med dig!

Jeg har lige oprettet min profil herinde, bl.a. fordi jeg gerne vil i kontakt med piger der gerne vil stå model. Da jeg ikke lever af at fotografere, er det lidt svært at finde egnede modeller. Jeg vil gerne fotografere piger, portrætter og helfigur. Når jeg laver billeder i helfigur, er det bedst at modellen er nøgen af flere grunde. 1) jeg synes at den nøgne krop er vildt smuk 2) lys og skyggespil virker bedst når modellen er nøgen.

Jeg håber ikke at jeg dermed bliver sat i bås med useriøse fotografer. Jeg synes ligesom dig at det er vigtigt at have aftalt vilkårene på forhånd, og at have dem på skrift i en kontrakt. Det gør alle seriøse fotografer, også for at have deres på det tørre. (slettet)
(4) 22-02-2005 kl. 20:05

Svar på indlæg nr. 3 af Vendia:


Hejsa...

Og velkommen til Hot.dk

Se jeg må så sige at jeg ikke er helt enig med dig omkring at en krop behøver være nøgen for at man kan lege med lys og skygger. Klart kan det give et sejt billede ud af det at fotografere en nøgen krop med lys og skygger, men det er altså ikke noget must set med mine øjne.

Nu ved jeg ikke hvor meget du har bevæget dig på diverse chat og datingsites i de sidste par år, men der har desværre været nogle ret triste historier om netop "Fotografer" eller folk der udgav sig for at være det, og under påskud af det, lokket en hel del piger til foto. De piger kom hjem med en meget dårlig oplevelse og al den omtale ,der har været omkring det i medierne, har været med til, at folk er skræmt på forhånd ,når de modtager en henvendelse fra en som helst kun ønsker at fotografere nøgne piger.
Nu må du ikke læse det her, som at jeg stempler dig, for jeg ved, at der findes folk, som arbejder meget seriøst med lige præcis den slags fotografering. Jeg tror bare ,at stedet her nok ikke vil byde dig på de bedste muligheder for at finde interesserede piger til din hobby.... Er bange for ,at piger generelt er meget forsigtige med at sige ja til den slags tilbud om foto.

Jeg kender et par steder på nettet som direkte henvender sig til amatørfotgrafer og modeller. Er du interesseret, så send mig lige et brev og jeg sender dem til dig... De steder er du også sikker på ,at de amatørmodeller, der er der, kommer for at få modeljobs og ikke som her, hvor folk primært kommer for at hygge sig og have en sjov tid.

Men husk... Du er velkommen her lige som alle andre er det

Karsten (slettet)
(5) 22-02-2005 kl. 21:46

Fotografer som primært, og på et seriøst plan, beskæftiger sig med nøgenfotografering, er ligeså almindelige som fotografer der primært beskæftiger sig med reklame eller naturfotografering.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.