Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Hejsa er der nogle der kan anbefale en god bog? (2/2)


 (slettet)
(6) 12-07-2012 kl. 13:24

Svar på indlæg nr. 1 af Spicy:

Der er en serie der hedder virkelighedens verden, de er skide gode men ikke for de sarte sjæle :P
Har selv læst næsten alle af dem mangler kun nogen få :)
De handler om nogen forskellige mennesker der fortæller deres historie, nogen af dem har været udsat for incest og andre er blevet forfulgt og næsten slået ihjel af deres eks...

De er rimmelig Hardcore vis man kan kalde det det, men ikke destomindre skide gode bøger, andbefaler dem kraftigt (slettet)
(7) 23-07-2012 kl. 23:32

Jeg kan godt anbefale en god krimi
Den som ingen ser af Mari Jungsted (staves?!) (slettet)
(8) 03-08-2012 kl. 19:08

en af de bedste og mest rørende bøger jeg har læst er "det tavse offer", har læst den 3 gange, og jeg tuder lige meget hver gang. Den handler om en pige der fra hel ung bliver seksuel misbrugt af sin stedfar hel indtil hun kommer et godt stykke op i årene. hun bliver tvunget ud i blodig slåskampe med sin kusine fordi stedfaren synes det er frækt, og hun får et barn i en ung alder hvor stedfaren bliver ved med at opsøge hende fordi han mener at barnet har kært hos ham. rigtig spændende bog, kan klart anbefales. :) (slettet)
(9) 04-08-2012 kl. 16:32

Jeg kan klart anbefale "Submarino" af Jonas Bengtsson. Det er en virkelig fantastisk roman der i høj grad handler om social arv. Barsk læsning, men virkelig interessant alligevel. (slettet)
(10) 04-08-2012 kl. 16:33

A boy called "It" af Dave Pelzer, mener jeg.
Den var sgu barsk. Der er en del mishandling i den.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.