Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Hold nu op, Hot... (3/13)


 (slettet)
(11) 04-03-2016 kl. 14:52

Svar på indlæg nr. 8 af Charlie Hotel:

Det er rimelig meget for nyligt. Indenfor den sidste måned vil jeg skyde på.Emnet er stoppet.
 Truth, 34
(12) 04-03-2016 kl. 18:11

Siden er ved at dø ud.. Der er næsten ingen der opretter sig, så de vil mælke dem der gør.
Sitet blev oprettet da der ingen tinder og andre apps for mobilen var, så konkurrencen er meget større nu end før i tiden.
Desuden er der ingen der gider at bruge en hjemmeside hvor man absolut intet kan. Der er mange steder hvor det ikke koster noget, så når folk opretter sig og finder ud af man ikke kan se billeder eller bruge debatten osv, så vælger folk det fra.Emnet er stoppet.
 (slettet)
(13) 07-03-2016 kl. 00:28

Buuuuh, hotEmnet er stoppet.
 (slettet)
(14) 10-03-2016 kl. 21:53

Svar på indlæg nr. 1 af Hollywood:

Really?! Det er sgu da alligevel dumt. Mon ikke der snart bliver en stilling eller to særligt målrettet folk med et stort ønske om at arbejde hos "hot"...
Det virker som om der er væsentlig bedre mening i, at holde på de kunder man har tilbage - fremfor at skræmme dem væk, sammen med dem der ikke kommer til....

EDIT: Noget vrøvl!

Redigeret 10-03-2016 kl. 21:55Emnet er stoppet.
 (slettet)
(15) 10-03-2016 kl. 22:36

Om ikke andet, så vil jeg helt alvorligt håbe at, at de faktisk læser fx denne tråd inde på direktionsgangen - og tager det til seriøs eftertanke!
Jeg har været væk fra debatten herinde i knap 1½ måned -og det har taget mig under en time at komme fuldstændig up to date, kommentere alt hvad jeg ville og læse op på det jeg fandt interessant.
Noget af den tid er endda gået med at prøve at genoplive alle "kunne du ....... personen over dig" trådene, for at prøve om ikke det kunne skabe bare lidt trafik igennem.

Som flere har skrevet længere oppe, så har det længe været en mere eller mindre fast gruppe mennesker, som har været de bærende kræfter herinde. Langt hen af vejen synes jeg nu egentlig også, at det er gået rimeligt på den måde - når nu det skulle være. Men jeg må indrømme, at jeg er ganske overrasket over, hvor lidt der rent faktisk er sket herinde de sidste par måneder især. Der bliver meget hurtigt langt imellem de indlæg som har potentialet til at skabe debat og gøre folk interesserede i at deltage; hvem skulle gide og skrive dem når der alligevel stort set ikke er nogen til at ville svare på dem. Og det virker lidt på mig, som om det ret hurtigt er den vej det går.
Derfra så at vælge at pålægge muligheden for at kunne deltage i debatten et gebyr, i hvert fald for et bredt udsnit af de faktiske brugere, ansporer ikke ligefrem til det store håb om bedre tider forude.


EDIT: Nogle af mine usammenhængende formuleringer....

Redigeret 10-03-2016 kl. 22:43Emnet er stoppet.
HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.