Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

HOT.dk app? (1/2)


 Kundeservice, 39
(1) 30-12-2014 kl. 13:02

Hvis du ønsker en rigtig app i stedet for bare HOT.dk i en browser på din mobil/tablet, hvad er så grunden til det?

Er det fordi du ønsker push-besked/notifikation ved ny besked på HOT.dk?
Fordi du ikke synes HOT.dk fungerer godt i browseren på din mobil/tablet?
Fordi du synes det er nemmere at starte en app?
Eller noget helt andet?

Og hvis vi laver en app, hvad synes der som minimum skal være med før du vil bruge den? Bare opdater egen profil, se profiler, beskeder og gæstebøger?

Mvh. Christian
Kundeservice

Redigeret af en supporter 30-12-2014 kl. 13:07 (slettet)
(2) 30-12-2014 kl. 13:27

Svar på indlæg nr. 1 af Kundeservice:

Personligt ville jeg værdsætte at have en app til HOT.dk, fordi vi som målgruppe (18- 25 år) er meget på farten, og derfor skal alting typisk foregå hurtigt. Det ville derfor være optimalt, at man, som bruger på siden, altid kan have HOT.dk med sig hvorend man er i landet - og sågar udenfor landet, hvis der er internet. En app fungerer, efter min vurdering, bedre end en decideret wepapp, da en app er optimeret til tablets/mobil.

For at uddybe ville det derfor være rart med noget enkelt, som inkluderer push-beskeder/notifikationer. Jeg vurder at det kun er nødvendigt at inkluderer det essentielle fra siden, som eksempelvis profilredigering, profilsøgning/kiggeri, beskeder(inkl. gæstebok) med mulighed for svarer på beskeder samt debatten.

Hot or Not kan også inkluderes, men det er ikke en vigtig funktion for app'en. Det ville dog være en bonus, da det er noget man kan beskæftige sig med, når man er på farten og mangler noget at lave. (slettet)
(3) 30-12-2014 kl. 17:23

Jeg åbner sjælendt HOT.dk på computeren, jeg er tit på farten og tjekker den på mobilen, og det fungere desværre ikke altid optimalt.

Jeg syntes man skulle kunne de fleste ting i appen, ligesom hvis man går på computeren (slettet)
(4) 31-12-2014 kl. 11:55

Jeg kan ikke se hvad jeg skulle bruge en app til. Især ikke efter siden blev opdateret, der synes jeg den fungere ganske fint.
Jeg får jo en email hvis der bliver skrevet i gæstebog eller lignende, så at få notifikationer virker for mig også en smule meningsløst. Desuden, endnu en app, der vil vide hvor du er, og konstant skal holde forbindelse, tapper bare batteriet hurtigere.

En app er helt unødvendig. (slettet)
(5) 31-12-2014 kl. 12:08

Det der ville gøre forskellen for mig i en app frem for browseren, ville være, hvis, man kunne få push-notifikationer, når der kom nye indlæg i en debat man tidligere havde kommenteret på eller abonnerer påHOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.