Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Loven mod voldtægt er ubalanceret, og unfair for mænd. (1/2)


 (slettet)
(1) 08-03-2020 kl. 12:59

Kvindelig grådighed burde også være ulovlig. Mænds naturlige magt er fysisk styrke, og er begrænset af loven, mens kvinder ubegrænset kan gøre hvad de vil. Fisse er en naturlig ressource, som olie, og alle ved hvad der sker når folk er grådige med olie, hvilket siger at kvinder har et job der kræver de ikke er grådige, for at holde voldtægt på afstand, og deres mening er irrelevant for deres skønhed har en effect på os om de vil det eller ej.

Det var aldrig mænds job at beskytte kvinder mod voldtægt, det er deres job, og de er så bagud med det at vi ser voldtægt på en ekstrem skala, fra kvinder der bliver lukket inde og voldtaget i årevis, og voldtægts mord.

Man kunne sige at, hvis en kvinde går mere en måske et halvt år tid, uden at have sex med nogen, får hun en bøde hver måned til hun finder en at have sex med.

Hvorfor skal manden være tvunget til at bruge vold for at få hvad der tilhører ham? Hvorfor er kvinden onskabsfuld og kun interreseret i penge når vi har givet hende en lov til at beskytte hende, hvorfor ikke værdsætte eller tilbede den lov, fremfor at misbruge den? Hvorfor er kvinder ikke dem selv? burde en løve være vegetar, med skarpe kløer og skarpe tænder til at dræbe med? Hvad gør bien hvis blomsten bliver grådig og kun tænker på penge, går efter magic mushrooms? Gøgler1990, 31
(2) 07-04-2020 kl. 20:44

Svar på indlæg nr. 1 af Kasper:

Du er jo dybt syg i bøtten Kasper!! .. (slettet)
(3) 27-04-2020 kl. 17:24

HAHA!

Har ikke ord (slettet)
(4) 15-05-2020 kl. 19:04

Svar på indlæg nr. 2 af Gøgler1990:

Troede du. (slettet)
(5) 05-07-2020 kl. 15:17

Svar på indlæg nr. 4 af Kasper:

Nej, Kasper.
Vi kan se, at det er du. Dit syn på emnet er sindsygt og malplaceret.
Søg hjælp, seriøst.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.