Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Er det umuligt?


 Grønbech., 26
(1) 21-10-2018 kl. 00:11

Er det umuligt at finde anstændige, og oprigtige kvinder online?
Hvorfor skal alle kvinder blindt følge til dags måde at være på, den er forkert, og på ingen måde anstændig Findes der ikke normale, kvinder der ikke har været sammen med tusinde fyre, som rent faktisk har værdier, og stoltheden bag at være dem, skal det hele bare være kvinder med skam, som er sårbare og nemme for sleske fyre at fange.

Og fyre, lad nu vær... Jeg forstår udemærket godt at 90% af alle fyre er ligeglade med hvad en kvinde har lavet, og med hvor mange, bare hun er hot og kan bruges i sengen, sådan er jeg ikke,. Så lad os tænke logisk, findes der kvinder der egentlig er det værd?

Kvinder der ikke har været trunter, og faldet naivt, og blevet såret af tusinde fyre, men søger noget ægte, ved hvordan man søger kærligheden, og er ligeglad med alt andet end personligheden, findes de?

Jeg giver ihvertfald snart op, alt for mange kvinder er simpelthen for overfladiske, og kikset, der er sgu ingen dybde eller værdi i mange. (slettet)
(2) 21-10-2018 kl. 09:30

Svar på indlæg nr. 1 af Grønbech.:

Og med den svada, blev det pludselig nemmere...

Du har været uheldig eller kigger efter de forkerte typer. Der findes, som du selv har erfaret, en del kvinder, der har været sammen med mange, en stor del af dem er sikkert startet med deres store kærlighed fra dengang, og så er de blevet brændt. Så har de prøvet igen, og er blevet brændt igen. Sker det ofte nok med et menneske, bliver mennesket kynisk og tror, at det er sådan verden er.

Der findes også (en hel del) af de kvinder, du efterlyser, men de er netop så forsigtige, så man måske ikke lægger mærke til dem lige med det samme. De er også sværere at overbevise om, at man er en "good Guy", da de har set hvordan nogle fyre kan være falske og sleske. Sådan et udbrud, du kommer med her, kan også være med til, at de ikke vil være sammen med dig, da du overfuser dem uden chance for forsvar.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.