Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Den første besked


Anonym (Opretter)

(1) 28-08-2018 kl. 21:26

Hej, jeg har nu flere gange fået at vide når jeg skriver til en person på dating sider/apps at de synes at den besked jeg har sendt er for "standard".
Men der er en ting ved det der irriterer mig meget...

Jeg indrømmer gerne at jeg har en standard besked jeg sender, men den besked sender jeg kun hvis der ikke er skrevet noget på profilen eller når profilen har en "standard" profiltekst. Fx en som mediet selv har fundet på, som denne hjemmeside også har når man lige har lavet en ny profil.

Problematikken er at jeg ikke forstår hvorfor man forventer at få en personlig og uddybet besked når det eneste der står på ens profil er et billede ens alder højde og vægt.

Jeg vil gerne høre om der er andre der har samme problem og hvorfor der er mange der har denne holdning?

For jeg mener at hvis du ikke gør dig umage med din profiltekst, så kan du heller ikke forvente at andre gør sig umage i den første besked de sender for at få gerne din interesse.Anonym2

(2) 03-09-2018 kl. 17:24

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

For mit eget vedkommende handler det aldrig om at gøre sig "tilsvarende umage". Jeg skriver om det der fanger mig ved teksten. Standard beskeder eller lange romaner i første besked er sjældent særlig spændende for nogen uanset køn.
Personer, der ikke formår at skrive noget indhold, der repræsenterer bare en lille bid af hvad man kan forvente af dem, har jeg ingen interesse i at skrive til, selv hvis deres ydre drager en smule.Anonym (Opretter)

(3) 05-09-2018 kl. 19:42

Svar på indlæg nr. 2 af Anonym2:

Jeg kan godt følge dig og jeg siger jo heller ikke at man ikke skal gøre sig umage, det er mere at der ligger en forventning om at den modsatte part gør sig umage uden at man selv har gjort noget for at lave en indbydende profil tekst.

Jeg synes bare ikke at man kan forvente at alle gør sig umage i deres første besked, når man selv ikke har gjort noget for at have en indbydende profil.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.