Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Need to love or Need to be loved?


 (slettet)
(1) 06-03-2018 kl. 23:00

Hej People..Jeg så dette citat

“there are fundamentally two kinds of people: those who need to be loved, and those who need to love. Now, not to say the desires are mutually exclusive, quite the opposite. I believe most people are a mix of the two, with one desire outweighing the other."

Citatet siger kort at der to slags mennesker, en som har brug for at blive elsket, og en som har brug for at elske, man har begge dele i sig, men den ene er tit stærkere end den anden.

Jeg tænkte på om hvad i synes om det? Synes i at det er rigtig? Og hvis i gøre? Hvilken kategori vil i synes i at i tilhørte? "Need to be love" or "Need to love".Spørgsmål: Hvilken af typen er du?

1. Need to be loved 70,00% (7)
Kvinder, 40,00% (4)
Mænd, 30,00% (3)

2. Need to love 30,00% (3)
Kvinder, 10,00% (1)
Mænd, 20,00% (2)

 (slettet)
(2) 08-03-2018 kl. 21:43

Svar på indlæg nr. 1 af MissDarling:

Umiddelbart giver det fin nok mening på nogle punkter. Dog tror jeg snarere, at vi går igennem faser, hvor man veksler mellem de to forskellige kategorier. Dette kan man sige om rigtig mange af disse type-teser, og derfor er de både gode men også dårlige.

Hvis jeg skal vælge en hovedsalig kategori af disse to, vil jeg nok mene, at jeg er den type, der har "behov" for at elske fremfor at blive elsket. Dermed ikke sagt, at jeg ikke ønsker at blive elsket, men jeg har det som regel bedre, hvis jeg er forelsket end hvis nogle er forelskede i mig. Og det på trods af at følelsen måske ikke er gengældt. Hvis nogle er forelskede i mig, ved jeg ikke altid, hvordan jeg skal agere. Heller ikke hvis jeg har følelser der minder om forelskelse for den person. Så jeg har det helt klart bedre med at elske.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.