Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Yousee - skift og køb af mobil.


Anonym (Opretter)

(1) 11-09-2016 kl. 02:49

Hej Hot.

I fredags havde jeg travlt med at bestille den nye iphone. I den anledning skiftede jeg til yousee. Og flyttede mit nummer med.

Jeg fik at vide de stadig havde den på lager/ift. Det antal de fik hjem, som jeg skulle have.

Jeg modtog indenfor minutter en ordrebekræftelse, men ikke den endelige. De skal selvfølgelig foretage kredit-tjek osv.

Få timer efter modtager jeg besked om at de flytter mit nummer og at den "ordre" ligesom er sat i gang (men tager tid)! Og der blir trukket 49,-

Fint nok - men min mobilaftale står stadig som "afventer manuel godkendelse", og nu er det jo at jeg frygter jeg så bare ender mega langt tilbage i køen fordi de åbenbart ikke gennemfører dette. (Skal lige siges jeg aldrig har stået i rki, ingen lån har eller noget). Så tænker ikke at det er derfor.

Men ville egentlig bare hører om nogle kender til den procedure, og evt om man stadig har reserveret en - når nu man var tidligt på færde?

Sov godt!

PS. Denne debat er ikke lavet for at diskutere hvor vidt en iphone er en dum investering eller om Yousee er noget L#RT.. Den er lavet udelukkende med henblik på hvis der evt. Sidder en herinde der kender til den slags.

Hilsen den utålmodige. (slettet)
(2) 13-09-2016 kl. 12:22

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Tror du ikke at de kan give dig et bedre svar hvis du ringer til dem du har bestilt dem hos? (slettet)
(3) 13-09-2016 kl. 18:33

De har super travlt pt. Det gælder alle afdelinger af Yousee - de har for få ansat til det arbejde de laver som det er nu, så der opstår mange fejl sådan helt generelt, desværre.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.