Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Glemt navnet på et diskotek (1/2)


Anonym (Opretter)

(1) 04-09-2016 kl. 14:21

Måske det er et mærkeligt behov at have, men føler ikke jeg kan komme videre, før der er nogen, som har hjulpet mig med at komme på et navn jeg har glemt!

Det er diskoteket, der har ligget på, eller som i princippet stadig ligger der, Vesterbrogade 2B - ved siden af Burger King, på samme gade som Rosie Mcgee's, overfor hovedindgangen til Tivoli. Nu hedder diskoteket Kliché, men har før heddet Vibe, Kangaroos og Dansebar.

Nu lyder mit spørgsmål! : HVAD hed diskoteket FØR det hed Dansebar?!

- håber på at ku få noget ro i mit hoved nu (slettet)
(2) 04-09-2016 kl. 15:43

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Pas, men det ellers nogle gode steder at ta' hen Kapawder, 36
(3) 06-09-2016 kl. 01:19

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Jeg er ret sikker på, at jeg ved præcis hvilket ét du mener. Det lå side om side med Rosie Mcgee's og var slået op på, at være stort, stilfuldt og mondænt. Det var reelt opdelt i 2 afdelinger, side om side, med mulighed for at have dem kørende separat og således have 3 klubber liggende lige ud til Vesterbrogade.
Jeg husker det som et navn med rødder mange år tilbage, et monument - noget pompøst -et navn der åbenbart stik imod forventning - overhovedet ikke bliver hængende..... Det eneste konkrete bud jeg har haft oppe og vende var "Paladin". Men det lyder markant forkert...

Jeg kan simpelthen ikke komme det tættere lige nu, til gengæld kan jeg heller ikke få det ud af hovedet igen, så det dukker nok op igen. Da jeg blev student i 02-03-ish, da ophørte min tilknytning til stedet omgående - jeg har aldrig brudt mig om det. Dog siger min fornemmelse mig, at stedet jeg husker fra dengang ikke har eksisteret i synderlig mange år efterfølgende. (jeg tror næppe det er mine lejlighedsvise krøllede 50´ere, der har været medvirkende hertil) LÆS: Ansvarsfraskrivelse!Anonym2

(4) 06-09-2016 kl. 09:02

PALAIS DE DANSE ??:) (slettet)
(5) 06-09-2016 kl. 21:07

Er der ikke også der, hvor der var streckers cafe?HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.