Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Profiltekster -eller hvorfor mænd er fra Mars....... (1/9)


 Kapawder, 36
(1) 07-08-2016 kl. 09:42

Der kunne ikke stå mere efter Mars, så.! Ahem.....

Jeg har - givetvis i kraft af en pt. understimuleret tilværelse - lagt lidt mærke til, at når det kommer til netop de her famøse profiltekster, så er der to ting der begynder at stå klart. (Tre, hvis man medtager min, også pt., understimulerede lillehjerne)

Langt den overvejende del af hankøn herinde, de har i hvert fald gjort et halvhjertet forsøg på at skrive et eller andet. De står næsten proportionalt i forhold til hunkønnene. "Jeg skriver en tekst senere" - eller min favorit: "Altså hvis jeg fortæller om hele mit liv nu, lige her, så har vi jo ikke noget at snakke om". "Så skal jeg bare sige det hele igen".
Der sniger sig dog i visse tilfælde følgende ind: "Jeg søger i hvert fald ikke fyre der bare vil være perverse og sende ditto billeder".

Tillad mig her at indflette et spørsmål: Er der SERIØST nogen der gør det?! Sender billeder, er dybt upassende og voldsomt hjernedøde? Stadigvæk?! Og her?????
Jeg har kun oplevet det på scor.dk, at kvinder - og mænd - modtog alt muligt skrammel. Og selv om det er irriterende, hvilket jeg levende kan sætte mig ind i, så går der mere tid med at gå i brechen over det konstant, blive sur og bare smide benzin på fjolsernes bål. Og hvis det virkelig stadig sker - og et sted som dette, så er det sgu da vel enten folk der gjorde det i 90´erne og er blevet demente i mellemtiden, så de stadigvæk gør det. Eller også er det i hvert fald nogle svært balanceforstyrrede mennesker... og så skal der da selvfølgelig også helt sikkert handles på det! Helle for at være den der får lov at smide deres telefoner i toilettet...

Jeg ved ét: Ingen kvinder gider skrive til mig, hvis ikke jeg fanger deres interesse ved min profil - inden de når videre - sådan tænker fyrene! Og det er måske heller ikke helt af vejen... jeg har det på samme måde, bare omvendt! Jeg hopper direkte videre, hvis ikke der står noget som fanger mig med det samme. Det behøver ikke være meget, men nok til at man kan nå at vurdere om personen måske ikke har nogle fingre, så det er derfor - hvilket jo så også bliver akavet at bruge imod dem senere... nå!
Hvis ikke man har et glimt af idé om hvem den anden person er, why the fuck bother? Eller det er måske bare mig
Der var en pige der i sin profil havde skrevet: "LAD VÆR MED AT SKRIV HVIS DU IKKE HAR BILLEDE! JEG SNAKKER HELLER IKKE MED FOLK DER HAR EN POSE OVER HOVEDET I BYEN!!" Direkte citat! Det syntes jeg sgu var meget skægt, så jeg lagde en hilsen i hendes gæstebog og ønskede en god dag. Nogle gange skal der ikke mere til.....

Og hvorfor har jeg nu - igen -formået at gå så meget i selvsving, at jeg faktisk næsten synes jeg har fået serveret alt dette her i en virkelig negativ tone, hvilket faktisk slet ikke var meningen. Det var lidt for sjov, lidt for at høre om nogen kunne genkende det og egentlig lidt med et glimt i øjet bare så ingen er i tvivl; det er ikke en klandring af nogen overhovedet -bare min til tider ekstremt sære væremåde som jeg forresten selv holder utrolig meget af

Men de der har læst sig igennem hele denne tekst, har nok oplevet mig gøre det nogle gange før og ryster vel bare lidt på hovedet så tænk over det! I hvert fald et par af linierne..

Rigtig dejlig søndag

EDIT: Det burde nok have været meget, men heldigvis læser jeg aldrig korrektur på noget jeg selv skriver, så jeg er ligeglad.

DAMMIT: Jeg skulle have gjort det anonymt.. ingen havde nogensinde gennemskuet det !

Redigeret 07-08-2016 kl. 09:50 Truth, 33
(2) 07-08-2016 kl. 14:04

tl;dr Kapawder, 36
(3) 07-08-2016 kl. 14:21

Svar på indlæg nr. 2 af Truth:

Kan jeg sgu godt forstå! Well, we all have our ways... du læser ikke - jeg slår op på nettet, hvad de ting du skriver betyder

Første hit på good old google:

www.urbandictionary.com/define.php?...

Seriously, det er intet personligt mod dig - syntes bare det var lidt syret. (slettet)
(5) 07-08-2016 kl. 15:02

Men hvad er din pointe? at mænd ikke laver gode nok profiltekster og burde tage sig sammen? eller en kærlig opsang til mænd om at de skal lave bedre profiltekster hvis de vil have opmærksomhed fra det andet køn?

Måske er jeg blot den langsomme her, men jeg bliver sgu så forvirretHOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.