Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

amfetamin (1/10)


 (slettet)
(1) 06-07-2016 kl. 07:31

Hej en som gør det være dag og hvorfor gør du det og hvad får du ud af det (slettet)
(2) 06-07-2016 kl. 09:55

Svar på indlæg nr. 1 af jimmi4600:

Hey hey! Jeg er ikke selv bruger af stoffer overhovedet, men ved en god del om det og kender folk der har været på det... Når man tager det, begynder man at føle sig euforisk og snakkesalig - derudover får du pludselig meget mere energi så du kan f.eks gå rigtig mange kilometer og ikke føle noget, du gør alting hurtigere. Det giver også en form for søvnløshed og du kan gå dage uden ønsket om at sove. Du føler ikke længere behov for mad. Virkningen holder omkring 4 - 6 timer, hvis du ikke bliver ved med at tage det. Når du kommer ned, føles det dybest set som tømmermænd mange gange vil man føle sig drænet og deprimeret. Mænd får midlertidig krympning af penis, mens amfetaminen er i systemet. :) (slettet)
(3) 06-07-2016 kl. 21:53

Svar på indlæg nr. 1 af jimmi4600:

Hvorfor er det lige, at du er så vild med amfetamin?

Amfetamin er stort set det samme som kokain. - Virkningen på amfetamin er bare længere. Det er et stof som påvirker hjernens "belønningssystem." Skaber en falsk glæde.
Du bliver frisk, tvang til mad og drikke er minimal. du er vågn i mange timer uden at føle træthed.
Dit blodtryk stiger og dette påvirker dit hjerte til at arbejde hurtigere, hvilket kan ende i hjerteflimmer, hjertestop, krampeligende tilstande osv.

Det er ikke noget, der er værd at begive sig ud i.

Og desuden skal du, HVIS du gerne vil ud at prøve det her amf. < Læg mærke til "Hvis'et" .. - Sørg nu for at finde en ordentlig pusher. Hellere betale for meget for det, og det er 'rent' end at det er blevet en stor pærevælling af alt godt fra havet. Jeg ved endnu ikke om Krokodille er kommet til Danmark endnu, men sørg for at finde en 'ordentlig' der handler med det, så du undgår at komme i fedtefadet.

igen .. HVIS < læg mærke til "hvis'et" hvis du vil prøve amf. - sæt dig ind i tingene. læs omkring det på nettet, både virkningen, bivirkningerne osv. lad vær med bare at springe ud i det.
 (slettet)
(4) 06-07-2016 kl. 23:21

Svar på indlæg nr. 3 af SeriousBadass:

Seriously Bada** ! (slettet)
(5) 06-07-2016 kl. 23:52

Svar på indlæg nr. 4 af FalafelFighter:

Whaaaaaaaaat?

- Jeg har da så meget ret!HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.