Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Normale, naturlige billeder?


 Grønbech., 26
(1) 27-03-2018 kl. 21:42

Er der sådan nogle billeder tilbage? Naturlige, uden alt det der glimmer, og forskellige midler der gør alt lidt pænere.

Har set nogen, men det er svært at finde billeder nu til dags hvor vedkommende ikke har brugt en eller anden form for telefon redigering, eller noget andet for at gøre billedet, personen på billedet mere attraktiv.

Det er egentligt ikke et problem for mig personligt, men der er mange gange hvor man ser et billede, og så for man et billede måske over mobil, eller der bliver lagt nye op, og så tænker man... Er det din veninde?, eller søster, mor w/e. Hvad jeg mener er der er mange billeder hvor man tænker, det er da på ingen måde dig, fordi det netop ligner en helt anden person.

Vil nu bare sige, med alt det der foregår i denne verden med catfish, og fakers og det at møde op og så se en person der ikke ligner personen man blev præsenteret for på billedet/billederne er da lidt skummelt. (Og så kan man da facechat, og alt det men der er da mange der bare hopper ud i det naive og uvidende.

Så til slut, så håber jeg da folk vil tænke lidt over det, og eventuelt bruge naturlige billeder, og der er skam tale om begge køn, har set et par fyre der er vildt gejlet med diverse teknikker brushing, og alt det stads. Man skal da ikke være bange for bare at være naturlige på et billede.

Tag mig som et eksempel, kan jeg gøre det, så kan du også! :P
HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.