Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Beskeder der er værd at svare tilbage på?


 Grønbech., 26
(1) 25-12-2017 kl. 15:36

Må lige høre, hvad er det i som fyre, og kvinder gerne vil have en besked indholder. For er lidt forvirret.

Nogle fyre, og størstedelen af kvinder har det med at skrive på deres profil at de kun svare beskeder der har indhold andet end det sædvanlige "Hej," "Skrive" "Du ser fræk ud" "Du smuk". Få fyre skriver at de gerne vil have beskeder med en smule indhold, andet end en linje besked.


Måske det er fordi fyrene tror at jeg er bøsse, og intet vil have med mig at gøre når jeg skriver til dem. Måske det er fordi de kun er interesseret i kvinderne. Måske det er noget helt tredje. Måske det bare er fordi de ikke har lyst til at komme ind i chat rummet.

Måske det er fordi kvinder syntes jeg er for grim. Måske det er fordi de ikke kan lide at jeg er en fattigrøv. Måske det er fordi de bare ikke har lyst til at komme ind i chat rummet.

Who knows?

Men syntes selv mine beskeder indholder en del her er et eksempel af hvad jeg kunne finde på at skrive i en besked til en herinde. Skriver selvfølgelig beskeder der er personlige, og indholder det jeg læser om dem på deres profil hvis de da har noget, så det på ingen måde bare er en standardbesked, der bliver sendt rundt uden tankerne bag dem.Overskrift - Hej (Navn)
Selve beskeden:

Siden du bare er her, og søger sjov og spas, hvilket ikke vides om er med vilje, eller om det bare var noget du har glemt at vælge fra. Så tænkte jeg lige at spørger dig om du kunne have lyst til at komme ind i chat rummet sammen med os andre en af dagene?, vi kunne godt bruge lidt flere deltagere, og især en optimist som dig selv, der kan løfte humøret derinde en gang i mellem, og når der endelig er nogen derinde er det nu meget sjovt! der foregår en masse sjov, og ballade som du helt sikkert vil finde sjovt! tror jeg.

Kan selvfølgelig godt forstå at her i juletiden op til nytår er der en masse man skal klare så tænkte efter det nye år.

Og undskyld hvis det er en meget mærkelig besked at modtage, men der skal initiativ til for at få gang i tingene, så! - Har ingen intentioner om at prøve at flirte med dig, eller prøve at score dig for den sags skyld!, du behøver heller ikke skrive med mig derinde, hvis du vælger at give det en chance.

Men det var vel det, haha! håber da at høre fra dig, men er det ikke tilfældet, må jeg blive skuffet over min manglende evne til at overtale andre! og glædelige jul, og godt nytår!Det her er en besked som er sendt til en brugere herinde, læser brugeren dette indlæg, skal du ikke frygte dette er bare et eksempel, og på ingen måde for at kritisere den måde du gør tingene på.

Må sige at beskeden indholder indhold der er noget at læse, og svare tilbage på - Om emnet bag beskeden er lidt mystisk er forståeligt, men som skrevet i lige den besked er man sgu nød til at tage initiativet ellers sker der ingenting overhovedet. Alle mine beskeder er personligt skrevet, og gør det skam også klart i de fleste beskeder at de ikke er den eneste jeg har skrevet til.

Men selvom beskeden er lidt mystisk, og det har udelukkende noget at gøre med et chatrum tænker jeg vel at de beskeder jeg normalt sender er tusinde gange bedre end "Hej smukke", "Hej skal vi skrive?" "Du lækker", og diverse. Så et svar vil da helt sikkert være på sin plads?

Plejer normalt at skrive lange romaner, men tror mange bliver trætte af at skulle læse igennem en ja, hel roman. Så er begyndt at skrive lidt kortere beskeder som denne.

Så hvis i ikke vil have man skriver lange beskeder, eller halv lange beskeder med indhold, og i heller ikke vil have man skrive små beskeder, eller noget midt i mellem hvad er det så? - Er det udseendet, og økonomien man skal have for at få et svar, selvom det er et nej,eller, ellers tak.

Skriver tydeligt at jeg ingen intentioner har om at flirte, eller prøve at score dem, til kvinderne, og til fyrene skriver jeg bare at jeg ikke er interesseret i fyre. Så de har intet at frygte hvad angår mit udseende, og min økonomi. Så er det bare fordi ingen finder interesse i chat rummet, det er vel en mulighed men det skulle da ikke stoppe dem i ikke lige at svare tilbage, selvom det er et nej tak. Men det store spørgsmål er alle kigger på min profil før de vælger ikke at svare... så om man skal være køn nok til at få et svar eller kvinde for fyrenes vedkommende.

Redigeret 25-12-2017 kl. 15:37

Redigeret 25-12-2017 kl. 15:41

Redigeret 25-12-2017 kl. 15:44

Redigeret 25-12-2017 kl. 15:45 (slettet)
(2) 27-12-2017 kl. 08:52

Svar på indlæg nr. 1 af Grønbech.:

Hvis nogen skriver kigger jeg altid på profilen.
Om jeg svarer har dog ikke noget med profilen at gøre, men beskeden. Eller jeg har måske ikke lige tid til at svare på det tidspunkt og så glemmer jeg det. Jeg betragter Hot som et meget uformelt sted og for mig også useriøst - på den måde, at jeg ikke selv søger noget særligt og at jeg egentlig mest er her for debatten. Så jeg kigger kun herind ind i mellem og kan derfor fx nemt glemme en besked. Nogle beskeder ignorerer jeg også helt med vilje.
Hvis jeg fik sådan en chatrums-besked ville den for mig ikke betyde noget, da jeg ikke gider chatrummet. Så den ville jeg nok egentlig ikke svare på. Fordi det jo bare er sådan en slags uforpligtende tilbud/"reklame". Og sådan noget svarer jeg som regel ikke på, hvis det ikke er noget jeg ønsker.
Jeg ved godt, at det ikke er en rigtig reklame som sådan og at du har brugt tid på det og også personliggjort beskeden og bare ønsker gang i chatten, så det ville intet personligt være mod dig.
Jeg ved ikke hvorfor andre ikke svarer, men det var i hvert fald et bud på hvorfor jeg måske ikke ville svare på sådan en besked.

I øvrigt, hvis du gerne vil bruge tid på chat, så er Jubii-chatten da en mulighed. Der har jeg brugt meget tid. Det kan være vældig hyggeligt, så jeg forstår godt, at du gerne vil chatte. Men jeg tror det bliver svært at få gang i det her.

Redigeret 27-12-2017 kl. 08:53

Redigeret 27-12-2017 kl. 08:55 (slettet)
(3) 27-12-2017 kl. 09:37

Dickpics dickpics und flere dickpics! Yes sir!

#gåisengpaw Grønbech., 26
(4) 27-12-2017 kl. 18:39

Svar på indlæg nr. 2 af Silverflame:

Fair forklaring, og det giver også meget god mening. Ser også selv stedet her som noget der er ren tidsfordriv. Er om det er positivt eller negativt en gammel bruger herinde fra som dengang var midt i alle de samtaler der foregik inde i chat, da der var liv i det.

Hvilket også for mig til i mange beskeder at skrive at der på igen måde er nogle intentioner om flirt og diverse. Det er som sagt udelukkende en besked der er personlig, men indikere at vedkommende skulle give chat rummet en chance. Så det er forståeligt!

Og lige i dit tilfælde kan jeg godt se at det jeg vil skrive nu ikke er en undskyldning for hvorfor du burde svare.

Men i det hele taget er der vel nogen herinde der tager det seriøst, og er her for at finde venskaber, og kærester diverse. Skriver næsten til alle herinde, både fyre og kvinder - Og tænker for kvinderne er de beskeder jeg sender til dem mere værd end en linje hvor der står, "knep", "Du lækker, smuk" diverse" - Og tænker lidt at for dem der nu er herinde for at søge lidt "Måske det kan være den eneste ene dukker op, men har ikke mine forventninger oppe" type, de burde virkelig give det en chance. Og tænker lidt min besked hvis den ikke bliver glemt, eller man ikke ser den i mængderne af beskederne burde svares bare af ren høflighed.

Selv for fyrenes vedkommende. :) (slettet)
(5) 01-01-2018 kl. 04:30

Svar på indlæg nr. 4 af Grønbech.:

Tja, i et forum som her med kommunikation/beskeder på den måde at alle kan skrive (eller, sikkert kun gamle profiler. De nye kræver vist VIP for det? Idk...) synes jeg da egentlig man er i sin fulde ret til ikke at svare på en henvendelse - ligesom den, der henvendte sig er i sin fulde ret til at henvende sig. Uanset hvor seriøst eller useriøst man så tager det at være her.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.