Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Hvor mange brugere er ikke fake herinde? :) (3/3)


 (slettet)
(11) 23-11-2017 kl. 06:21

Svar på indlæg nr. 10 af Silverflame:

Kommer an på hvilke undersøgelser, der er tale om. Anale undersøgelser vil jeg personligt helst frabede mig. Videnskabelige undersøgelser derimod vil jeg kunne acceptere, men det er nok at stile lidt for højt. Så overall tror jeg, du har ret, det er nok en skidt ide. (slettet)
(12) 23-11-2017 kl. 11:31

Svar på indlæg nr. 9 af Grønbech.:

En mulighed er at kigge udad, altså at foreslå hvad siden kan gøre, hvad fællesskabet kan gøre for at stoppe problemet. En anden tilgang, som du nok får større succes med er at du selv skærper dine egne færdigheder til at spotte fakers, hvis historien er lidt for god, lidt for eventyragtig og de ser lidt for godt ud, så findes de nok ikke Grønbech., 25
(13) 23-11-2017 kl. 23:59

Haha - Undersøgelser som i at konstatere om vedkommende rent faktisk er (fake) eller en vedkommende udgiver sig for at være. Selv er jeg meget god til at spotte fakers, og spiller med indtiil de spørg om penge, eller vil have billeder af mig. Men mange andre har desværre haft uheldet med sig, så tænkte bare det var en løsning for dem der rent faktisk ikke er fake at skrive herinde.

Men hvad fanden - Prøver nu bareHOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.