Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Det er helt normalt at slå børn i Danmark (2/2)


 Kapawder, 36
(6) 18-06-2016 kl. 00:25

Som en der selv er vokset op med løse hænder på begge på mine forældre, så er jeg på det kraftigste modstander! Jeg kunne aldrig drømme om, at slå mine egne børn -allerhøjst min ex kone! - men når det er sagt, så tror jeg ikke på, at nogen børn tager skade af at have fået en enkelt flad igennem deres liv. Man kan som forældre blive sat i situationer, hvor man simpelthen nogle gange bare reagerer imod al sund fornuft og forstand! Hvis børn ellers vokser op i et trygt og elsket miljø, så er det ikke fordi at der er sket nogen undergravende skade i det. (slettet)
(7) 29-06-2016 kl. 15:57

hvis forældre gerne vil have at deres børn skal fortælle dem om hvordan de har det, og deres dumheder. Er det ikke en god ide at slå deres børn, det gør bare at barnet bliver indelukket. Da dem som stod dem nærest, gjorde dem fortræd. Hvis man er blevet såret af dem man elsker højest, hvordan vil andre så være over for en? Hvem kan man stole på? Hvem kan jeg dele mine hemmelig heder? Er der over hovedet nogen der vil mig godt?
Alle de spørgsmål kan barnet stille sig selv, hvis det bliver slået.
Bare lad værd med at slå jeres børn.
Hvis jeg ser nogen slå deres børn, melder jeg det.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.