Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Festen og Gæsten: Aarhus Paranoia Party (VÆRT)


 (slettet)
(1) 27-12-2015 kl. 11:07

New Year Paranoia Party i Aarhus, Vol. 2!

Med udgangspunkt i sidste års kæmpesucces, vender vi nådesløst tilbage!

Fire unge mænd og en ung kvinde, alle sidst i tyverne, holder en nytårsfest (3 værter, 2 gæster indtil videre), som efter spisning gerne åbner dørene for mere godt selskab! Gæster af begge køn er selvfølgelig velkomne, men vi satser på en lige fordeling. Vores eneste krav er, at du/I medbringer godt humør og er frisk på at holde en god nytårsfest!

Paranoia Tema
Alt fra vores internetforbrug, sociale medier, teledata, data hos myndigheder, e-mail, bankdata ja selv sundheds- og rejsedata bliver i stadig større omfang masseovervåget af firmaer og efterretningstjenester. Det har gjort os angste!

Derfor holder vi Paranoia Party! Den inkluderer Paranoia Punch (indeholder alkohol...), Passwords, Panic Room, Phone Prison og selvfølgelig sølvpapir i rigelige mængder!

Vi har sikret festområdet mod overvågning udefra. Intet mobilsignal, ingen wifi - lidt ligesom i 1995. Men Apple og Google har stadig mulighed for at spore os igennem smartphones. Derfor lægger alle deltagende (også værterne) deres telefoner i en dertil indrettet sikkerhedsbeholder, som vi overvåger i løbet af festen.

Efter en halv times nervøsitet og kriblen i swipe-fingeren vil der ske noget magisk – samtale! Face to face interaktion! Nærværende mennesker! Det bliver sjovt og hemmeligt – og hvad der sker til festen, forbliver ved festen.

NSA, Julien Assange, PET, aliens, Edward Snowden, ja selv SKAT ved ikke, hvad der kommer til at ske til festen! Tør du være med? Tør du blive væk?

(Telefoner er tilladte i nødsituationer, og mod at man går afsides. Vi har ikke drikkevarer til alle, så der må medbringes til eget forbrug. Vi giver dog gerne lidt boblende omkring midnat og har også kransekage.)

Kontakt os og hør mere, eller smid din ansøgning allerede i dag! :)

Kontaktinformation:
STED: Et hemmeligt sted i den nordlige del af Aarhus

Der kan skrives til min profil her på siden, eller jeg kan kontaktes på jwdalsager@gmail.com :)

(Ja, vi ved godt, at aldersgruppen ikke matcher 100% med siden her, men alle skal have buddet!)HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.