Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Mangler du en nytårsfest i Aarhus? (1/7)


 (slettet)
(1) 29-12-2014 kl. 22:20

Aarhus N: Fire unge mænd i alderen 27-28 år holder en nytårsfest (2 værter, 2 gæster indtil videre), som efter spisning trænger til bedre selskab! Gæster af begge køn er selvfølgelig velkomne, men det ville da være rart i første omgang at udligne kønsbalancen en smule. Vores eneste krav er, at du/I har humøret med jer og er interesserede i at holde en god nytårsfest!

I lyset af årets tys-tys-kildeskandale er vi blevet bange. Bange for overvågning og kontrol af vores informationer, og hvad vores mobiltelefoner kan afsløre om os! Vi afholder derfor Paranoia Party! Den inkluderer Paranoia Punch (indeholder alkohol...), Passwords, Paranoia Phone Prison og selvfølgelig sølvpapir i rigelige mængder!

Alle deltagende (også værterne) lægger deres telefoner i en sikkerhedsbeholder, som overvåges i løbet af festen. Efter en halv times skæv akavethed og nervøsitet vil der ske noget magisk – samtale! Menneskelig kontakt! Interaktion! Det bliver hemmeligt, sjovt og sikkert også rimeligt beruset.

NSA, Julien Assange, Aliens, Edward Snowden, ja selv SKAT ved ikke, hvad der kommer til at ske til festen! Tør du være med? Tør du blive væk?

(Telefoner er tilladte i nødsituationer, og mod at man går afsides. Vi har Paranoia Punch, men sikkert ikke nok drikkevarer til alle. Medbring gerne eget minimumsbehov.)

Kontaktinformation: Kontakt min profil, eller lyt med d.31 i Festen og Gæsten.

(Ja, vi ved godt, at aldersgruppen måske ikke er et 100% match med siden her. Men alle skal have buddet :) ) (slettet)
(2) 29-12-2014 kl. 22:34

Svar på indlæg nr. 1 af Ithaca:

Det er faneme en god invitation

Men jeg tør desværre ikke gå uden om SKAT, så det må blive en anden gang Godt nytår (slettet)
(3) 29-12-2014 kl. 23:10

Svar på indlæg nr. 2 af Shalalaura:

Jeg takker! Den tog også kun en hel aften at skrive godt ;)

Nu er jeg lidt skuffet. Vi lover, at ingen signaler kan komme ud af lejligheden. SKAT opdager det aldrig! (slettet)
(4) 29-12-2014 kl. 23:19

Svar på indlæg nr. 3 af Ithaca:

Jeg tør ikke! (slettet)
(5) 29-12-2014 kl. 23:37

Svar på indlæg nr. 1 af Ithaca:

Jeg er meget tilbøjelig til at sige ja. Det lyder herre hyggeligt, og for første gang har jeg ingen planer nytårsaften. Det er lidt kedeligt ikke at have det.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.