Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

London - hjælp. (1/3)


 (slettet)
(1) 18-09-2015 kl. 21:16

God aften til Jer Alle:)

Jeg rejser til London i slutningen af næste måned, men mangler lidt hjælp.

Jeg har fundet ud af hvad for noget fly og hostel jeg skal booke.
Derudover så har jeg SÅÅÅÅÅ mange ting jeg gerne vil se og opleve, at det måske er ret urealistisk at nå på en uge, så har I nogle idéer til, hvad der er 'most-see' oplever?
Og er det godt at have mange valuta med, eller tager de fleste steder i mod Master Card el. Dankort? - tænker herved; Caféer, restauranter og tøj butikker osv..

Når man sårn går rundt i byen, er der nogle forholdsregler man skal tage, udover at tænke sig om, og have lås på sin håndtaske, for ikke at blive røvet?

Også husker jeg, da vi var afsted på tur i London i folkeskolen, at vores lærer sagde, at hvis vi nogensinde kom derover igen, så skulle vi gå forbi en old-pub, og opleve den atmosfære der var der, osv.. Er der nogle som har nogle gode bud på, hvor det kunne være inde i zone 1 eller zone 2?

Andre gode råd osv?

Det er første gang jeg skal ud og rejse alene, så jeg er rigtig spændt og glæder mig sindsygt til at komme lidt væk hjemmefra.
Skal forresten bor lige ved Russel Square Street, i forhold til tidligere spurgte spørgsmål.

Knus Heidi. (slettet)
(2) 19-09-2015 kl. 13:20

Svar på indlæg nr. 1 af xHeidi:

Jeg har lige været der i sommers og vil sige, at en ting du ikke skal gå glip af (udover de ting man normalt ser dernede) er det her:

www.tripadvisor.dk/Attraction_Revie...

Det ligger ved Whitechapel og har vundet flere gange på tripadviser, som den bedste tur (og den eneste med Ripper Vision). Jeg var selv meget overrasket over hvor god den var. Mindes kun at det koster £10. (slettet)
(3) 19-09-2015 kl. 14:52

Svar på indlæg nr. 1 af xHeidi:

Hvis du har visa har du ikke noget problem med at betale med det med mindre du køber ting på gaden.

Du behøver ikke være mere varsom mht til tyveri i London end du behøver i de fleste andre storbyer, er min erfaring.

Jeg havde ret svært ved at finde en lille hyggelig pub som ikke var en del af en "kæde" derovre, hvor du får det samme på allesammen. Men der ligger en pub som hedder "The Albert Pub", som minder lidt om huset fra UP! Da den ligger inde blandt en masse høje bygninger. www.virtualtourist.com/travel/Europ... (slettet)
(4) 19-09-2015 kl. 19:12

Svar på indlæg nr. 2 af Freeletics:

Den har jeg også haft kigget på, og synes det så rigtig spænende ud - men har så taget den i 'måske boksen' - igen også pga. prisen.

Jeg vil gerne i forvejen se:
London Eye
Zoo
The Dongeons
Akvariumet
Harry Potter World
World War Museum
Science museum
Natueal History Museum
Madame Tussauds
Katedralen

Så jeg har mange ting jeg gerne vil se - men kan nok desværre ikke nå det hele - da jeg ikke kender byen, og derved, at transporttiden nok er længere end hvad jeg regner med, fra sted til sted.

Havde du Travel Card?
-Jeg skal afsted i 8 dage, og med de ting jeg vil se, er det henover hele byen jo.. Og tænker herved, om et Travel Card med £30 er nok, eller det er aalt for meget? Har du nogen erfaringer? (slettet)
(5) 19-09-2015 kl. 19:18

Svar på indlæg nr. 3 af FrankFyr88:

Hold da op, den ser spændende ud

Så må jeg ud og 'fare vild' for at finde en lille pub som kun de lokale lige rundt om, ved der findes nærmest.

Tror det kunne være rigtig spændende, at finde en lille pub med old-school dekoration og gamle mørke møbler, også måske en bartender som kan lidt historie og guide mig til en øl jeg aldrig har smagt førHOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.