Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Flytte til udlandet alene?


 (slettet)
(1) 20-10-2014 kl. 13:29

Hej!

Jeg har valgt at tage orlov fra HF, fordi jeg har fået en træls start på året da jeg gennemgik en knæoperation som var årsag til en masse fravær. Så jeg vil hellere tage mit 2. år om og kunne starte på en frisk.
Derfor vil jeg nu ud at arbejde indtil, jeg står med et godt job som center ansvarlig i et bowlingcenter, hvor jeg vil kunne få nok timer til at det kan løbe rundt. Men jeg har lyst til at prøve noget nyt og spændende!

Jeg faldt forleden dag over en jobannonce hvor de søger telemarketing konsulenter til Malaga. Arbejdet foregår på dansk og man indgår i et team på ca. 25 ansatte.
Jeg har tidligere erfaring indenfor telemarketing og kan egentlig godt lide det, så selve jobbet ville ikke være noget problem. Men jeg er lidt i tvivl om det vil blive en kæmpe udfordring at få opbygget et socialt netværk, når nu man ingen kender i forvejen. Derudover ved jeg endnu ikke så meget om alle de praktiske ting ved en flytning til udlandet. Så jeg vil gerne høre lidt om andres erfaringer med flytning til udlandet, så jeg måske kan få lidt nemmere ved at træffe et så stort valg.


Så jeg søger andres erfaringer med flytning til udlandet, især Spanien. Erfaringer med at opbygge netværk, husleje priser, forsikringer, skat, kultur, osv osv.

Håber at der er nogle der kan komme med nogle gode inputs! (slettet)
(2) 21-10-2014 kl. 22:02

Svar på indlæg nr. 1 af josephinesophie:

Do it! Kan kun anbefale det. Jeg flyttede til Dublin i sommers, så kender ikke noget til Spanien.
Altså du får jo lynhurtigt nogle forbindelser fra arbejdet. Hvis du så ønsker at lære nogen at kende udenfor arbejdet kan jeg anbefale www.meetup.com. Hvis du bare er åben får du hurtigt opbygget et netværk :)

Hvis du ønsker at sammenligne priser DK vs Spanien så se evt her, www.numbeo.com/cost-of-living/compa...

Mange firmaer tilbyder også en "relocation packet", så flyrejsen + husleje bliver betalt de første 1-2 uger.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.