Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Piger makeup?? (1/4)


Anonym (Opretter)

(1) 15-08-2014 kl. 15:10

Hej piger hvad bruger i af makeup både i dagligdagen, og når i skal til fest/ud?? :) (slettet)
(2) 15-08-2014 kl. 15:34

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Åh. I takt med at jeg er blevet ældre, er mit make-up forbrug faldet gevaldigt. Jeg bruger faktisk p.t. ikke andet end en concealer til lige at dække lidt under øjnene og de værste bumser med. Nogle dage også LIDT rouge, for at få lidt optisk friskhed. Og ja, jeg bruger så også en vippetang.

Er stort set helt holdt op med at bruge mascara til hverdag, da jeg nu vælger at farve mine vipper lidt i stedet for. Det er nok i hverdagen.

Til fest/særlige begivenheder kan jeg godt finde på at bruge foundation, men det sker sjældent. Så for det meste er det også her bare concealer, lidt pudder fordi jeg har en meget skinnende og fedtet hud, rouge, mascara. Til tider lidt kunstige vipper, eyeliner og øjenskygge. Men det ender altid med at ser rimelig neutralt ud.


For blot et par år siden gik jeg ALTID med foundation, flydende eyeliner, mascara, glattede mit hår hver dag, plukkede mine øjenbryn meget smalle osv. Nu gider jeg ikke det pjat mere. Jeg vil hellere have, at folk ved, hvordan jeg rent faktisk ser ud, så jeg ikke i en givet situation skal bekymre mig om, hvad de dog tænker, når de nu ser mig uden min krigsmaling. (slettet)
(3) 15-08-2014 kl. 15:49

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Intet. (slettet)
(4) 15-08-2014 kl. 16:33

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Bruger stort set intet make-up. Lidt mascara og pudder ved festlige lejligheder. Men det er fordi jeg har SÅ meget sminke på når jeg er på scenen, min hud kan simpelthen ikke klare det, hvis jeg også skulle gå med sminke til hverdag :)Anonym2

(5) 15-08-2014 kl. 17:37

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Pudder, for at få en mere jævn hudtone, mascara, en anelse eyeliner og så gør jeg mine meget lyse øjenbryn lidt mørkere, da det passer bedre til mit ansigt.

Er rigtig glad for læbestift, så kan snildt finde på at tage rød læbestift på til hverdag.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.