Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Acceptere en (1/2)


Anonym (Opretter)

(1) 23-04-2014 kl. 13:52

Hej alle sammen.

Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvorfor der er så mange, som ikke kan acceptere folk som de er ?
I stedet for at gå efter udseende og slet ikke tænke på personlighed og hvordan personen er, når de læres at kende. (slettet)
(2) 23-04-2014 kl. 14:16

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

At man går efter udsende har da intet og gøre med at acceptere dem som de er?

Når det er sagt så det med udsendet er der en biologisk forklaring på, man tænder oftes på dem der har et sundt udsendet og gerne en med med en lugt som afspejler at deres gener er sunde men samtidig anderledes end ens egen gener. Derfor er udsende og lugt (som hænger meget sammen) tæt for bundet til hvem man ville vælge som partner uanset personlighed. Men her handler det ikke om hvem man ville vælge som venner. Men det klart man ofte vil vælge nogen som man syntes har en eller anden til tiltalende i deres udsende, man dømmer trods alt folks personlighed på under 1 sekund ud fra udsendet og de første ord det ytre.

Her betyder det ikke at man ikke kan ændre mening og personlighed kan også være med til at gøre en mere eller mindre tiltalende også hvad angår udsende (slettet)
(3) 23-04-2014 kl. 14:27

Alle går jo efter udseende, nogen i større omfang end andre.

Men meget få, kan leve med en hvor personligheden ikke "tiltrækker" dem, det vil hvis du spørg mig, uanset hvad ALTID gå galt, før eller siden så. :) (slettet)
(4) 23-04-2014 kl. 14:46

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Du vil simpelthen vove at påstå, at du overhovedet ikke kigger på folks udseende når du vælger din udkårende? (slettet)
(5) 23-04-2014 kl. 15:24

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

fordi du ikke har tid til at lære ALLE på din vej, for at se om de er noget for dig. Så derfor er alle overfladiske og skærer alt det overflødige fedt fra, inden de begynder på de helt store ben øvelser med at lære folk at kende.

Så folk kan sagtens blive accepteret for at de er som de er, men det betyder ikke at man skal omfavne alle før de er accepteret jo.

Ligesom man kan acceptere nogle ligner idioter og derfor undgår man dem.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.