Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Profil herinde mens er optaget. (14/14)


 (slettet)
(66) 16-02-2011 kl. 08:35

Svar på indlæg nr. 1 af MiAmor:

well, jeg vil slette min profil herinde hvis jeg fik en kæreste, da jeg ikke selv vil bryde mig om hun havde en på trods af det kun vil være til brug af debat eller snakke med nye mennesker fx.

Fair nok at folk har en anden holdning, men jeg synes ikke det har så meget at gøre med hvor meget man stoler på sin kæreste, for mig er det ganske enkelt forkert, fordi nu er det jo et datingsite, ligegyldigt hvad man bruger den til. Og så tror jeg egentlig mere jeg synes det underligt hvis man ikke er jaloux på sin kæreste har en profil her? Altså det jo en meget naturlig følelse hvis man holder af en, om man stoler på vedkommende eller ej. Det betyder jo bare man ikke vil miste folk.

Men det bare som jeg ser på det:) (slettet)
(67) 22-02-2014 kl. 15:59

Svar på indlæg nr. 1 af (slettet):

ved hvordan mange fyre er og stoler ikke nok på en pige til det ikke kan udvikle sig til en affære, især efter at ha læst alle de debatter herinde så det utallige gange pigerne der har været utro (slettet)
(68) 04-05-2014 kl. 20:21

Svar på indlæg nr. 1 af (slettet):

Nej jeg ville ikke være nervøs. Når jeg har en kæreste, så stoler jeg da på hende(til en vis grad) - derfor ser jeg intet problem i dét

Enten stoler du ikke på en eventuel kæreste, ellers er du usikker på dig selv...
Eller en kombination.
Tænk på Facebook, som de fleste har, der kan andre fyre også kontakte hende... OG SÅ VIDERE (slettet)
(69) 05-05-2014 kl. 20:09

Altså... nu bruger jeg udelukkende Hot til debatten eller at drille uvidende mandfolk.. så, der er intet at bekymre sig om der

Btw, skriv dog lækremandfolk <333 :iHOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.