Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Skræmmer jeg dem væk? (3/3)


 (slettet)
(11) 06-03-2015 kl. 16:00

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Umiddelbart ville usikkerheden nok skræmme mest. Ar på kroppen er ikke værre en som så. Har godt set svært skadet hvis du skulle være i tvivl Revontulet, 28
(12) 27-03-2015 kl. 03:40

Jeg vil mene, at man kommer længst med ærlighed.

Og så afhænger meget jo også af, hvilken psykisk sygdom personen lider af - og i hvor svær en grad!
Jeg havde en eks, der virkelig helt normal og som alle andre. Hun ventede så til jeg var faldet for hende - efter to måneders daten - med at fortælle med, at hun "forresten" led af paranoid skizofreni Men da hun var medicineret og tilknyttet psykiatrien - og fordi jeg var forelsket 100%, valgte jeg at se bort fra diagnosen.

... Det endte jeg med at fortryde bittert. En person der er svært ramt af paranoid skizofreni, har hallucinationer og andet "godt", samt efter nogen tid nægter at tage sin medicin (fordi "big pharma is out to get her!"), er MEGET svær at være sammen med og at have et reelt forhold med
Det pinte mig, at se vores nære forhold krakelere og det pinte mig at se min kæreste være så syg - endnu værre, fordi hun ikke selv ville indse det.

Jeg indrømmer blankt, at jeg er GLAD og lettet over at være ude af det cirkus igen. Det tærede enormt meget på min egen psyke, at være i det forhold. Jeg har selv PTSD og social-angst, så jeg har også i perioder mit eget at slås med. Derfor var "byrden" ved min eks' sygdom, både praktisk og emotionelt bare for stor at håndtere.

Jeg vil da bestemt ikke udelukke at date en, der har en diagnose. MEN, det kommer i den grad an på både diagnosen og hvor svært ramt personen er. Samtidig, så giver ærlighed fra start af bonus-points hos mig Jeg gider ikke "overraskes" på samme måde igen, som min eks gjorde.
Omvendt, kunne jeg heller aldrig finde på at blive sur eller andet, hvis en person siger nej pga min diagnose/min fortid. Hvis vedkommende ikke er okay med hvad de går ind til, så bliver forholdet alligevel nok aldrig ret seriøst
- Og den HELT rette skal sgu nok være derude og være helt og aldeles okay med vores skavanker og særhederAnonym3

(13) 27-03-2015 kl. 12:07

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Jeg er selv indlagt lige nu. Wanna go out?

Generelt for mig har folk været sådan ok chill med det. Har haft stor success med at være åben omkring det. Hvis folk afviser dig pga. det, er de alligevel nok ikke noget værd at samle på alligevel. Nu er folks situationer ikke altid ens, Lidelsen ændrer ikke på den person som du er deep down. Og det med ar: Jeg er sgu ligeglad. Jeg har lidt selv. Alle har en fortid. (slettet)
(14) 17-10-2015 kl. 23:10

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Kære ven

Til at starte med vil jeg bare sige, at det er så godt gået at du har kæmpet så bravt og at du begynder at kunne se "lyset for enden af tunnellen." Hvor er det godt for dig
Når du begynder at date, så ville jeg personligt råde dig til, at vente med at fortælle du har en psykisk sygdom. Ikke fordi det er noget du skal skamme dig over, eller gemme væk, (og jeg synes faktisk ham du dater har krav på at vide det,) men fordi det kan virke ret offensivt at starte ud med noget så dybt. Jeg synes du skal fortælle det når du føler du begynder at "kende" ham og omvendt. Måske efter 3 dates, hvad ved jeg, det skal du selv mærke efter. Dernæst synes jeg du skal være opmærksom på hvor du ligger dit fokus når du fortæller det, for din egen skyld. Du kan jo vælge at ligge fokuset på, at du har haft det svært, men at du har det meget bedre og får det bedre for hver dag der går.
Med hensyn til dine ar, så kunne du måske prøve at acceptere de er en del af dig og din fortid. Se på dem som et symbol på, at du har overlevet noget der prøvede at sabotere dig. Dine "krigs ar." ;) Og hvis du lærer at acceptere dem, og dig selv, så tror jeg fyrene vil se at du elsker dig selv og dine ar, og det bliver derfor ikke et problem for dem. Kan du følge hvad jeg mener? Du skal elske dig selv først. <3 (slettet)
(15) 06-11-2015 kl. 13:10

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Jeg har mødt folk og fortalt at jeg er FDF-leder - allerede der er der nogen som er skræmt væk.

Dårlig sammenligning - ja! Men du vil altid møde folk, som vælger andre/andet end dig. Nogen fordi du har en forkert farve hår, andre fordi du har/har haft en psykisk diagnose. Hvis du vil, kan du sagtens bruge dit liv på at tænke over alle dem som fravælger dig - alternativt, skal du bruge tiden på dem som faktisk tilvælger dig.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.