Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

kan noget ligesom Nazi-tyskland ske igen? (6/6)


 (slettet)
(26) 22-05-2014 kl. 11:25

Svar på indlæg nr. 25 af AndenAnda:

Hvad har hvor meget indvandring koster at gøre med emnet her? Nu valgte du at vise, hvad det koster det Norske samfund. Det ville klæde dig også at vise, hvad indvandrere bidrager til det Norske statskasse. I dag søger Norge selv indvandrere til at være med at at bygge deres land. Så er der ingen grund til brok. Indvandring er en stor investering for Norge. Ellers ville de ikke give opholdstilladelse til nogen. Endelig bor der også mange Nordmænd selv i andre lande (ikke-vestlige) lande. (slettet)
(27) 22-05-2014 kl. 11:44

Svar på indlæg nr. 26 af LouiseVej:

Det er nettogevinsten ved indvandring. Så indtægter minus udgifter. Udgifterne er bare størst.

Norge kan ved gud ikke bruge krigstraumatiserede, analfabetiske somaliere eller congolesere til noget. De kan heller ikke bruge ikke-tyrkiske eller ikke-iranske muslimer til noget. De er død vægt.

Nordmændene giver opholdstilladelser og statsborgerskab af ideologiske og politiske årsager. Fuldstændig ligesom i resten af Europa.

Nordmænd snylter sjældent på de samfund de bor i.Anonym2

(28) 22-05-2014 kl. 23:08

Alt kan ske og alt sker alt skete og alt kommer til at ske som dengang da det skete i 1940 erne

Men det er selvfølgelig bare min teori omkring det hele Truth, 32
(29) 23-05-2014 kl. 00:31

Svar på indlæg nr. 18 af Thepinhead:

Det koster måske samfundet 5 millioner om året (bare et gæt, men i hvertfald ikke noget tresifret millionbeløb), for de få indvandrere der er på kontanthjælp.Ved ikke om du skrev det som en joke, men det håber jeg for dig. /facepalm (slettet)
(30) 23-05-2014 kl. 11:57

Svar på indlæg nr. 27 af AndenAnda:

Det er ikke dig, som bestemmer, hvem Norge kan bruge til noget. Din human indstilling hører ikke andet sted hen end hos Nazisterne og DF. Alt kan ikke regnes i kroner og ører. "krigstraumatiserede, analfabetiske somaliere eller congolesere" har ret til at være i Norge. Ellers var det der ikke. Norge tilhører ikke kun uddannede mennesker.

Hvis Nordmændene giver opholdstilladelse på grund af ideologiske og politiske årsager ligesom resten er Europa, så er indvandring jo til Norges fordel. Du bekræfter påstande om, at Europæere aldrig gør noget fra hjertet men kun for deres egen vindings skyld .

Nordmænd ligesom alle andre europæerne har snyltet på det samfund, de bor i. I dag udgør europæere flertallet i Nordamerika, Sydamerika og Australien. Udover det er der en stor europæiske mindretal i Afrikanske lande. Overalt i Asien er der også europæiske indvandrere. Derfor burde der faktisk komme flere indvandrere til Europa. Hvis Europa har råd til at indføre krige og traumatisere disse folk, må Europa også have råd til at forsørge dem. Indvandringen er kommet til at blive. Du kan ikke gør noget ved det.

Redigeret 23-05-2014 kl. 11:59HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.