Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Acceptere en (2/2)


 (slettet)
(6) 23-04-2014 kl. 16:28

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Hmmm godt spørgsmål. Men man gider jo ikke være sammen med en, som ikke tænder en. Udseendet er ikke ligegyldigt. Det sætter flammer i en. Så en god personlighed er ikke god nok. Det skal være en blanding af begge dele. (slettet)
(7) 23-04-2014 kl. 16:35

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Woah, ro på.

Først: At acceptere nogen, som de er, er ikke kun et spørgsmål om udseende, men om hele identiteten, man bliver præsenteret for. Personlighed inkluderet.

Og nu kommer så den upopulære holdning: Der er forskel på, om jeg vælger at acceptere et andet menneske, og dermed anerkende dem som mennesker i verden og erkende, at det er sådan udseendet og personligheden er hos vedkommende, og så til, at jeg skal investere personlig energi og respekt i at skabe et forhold eller en anden relation til vedkommende.

Accept != Match.

Redigeret 23-04-2014 kl. 16:36 (slettet)
(8) 23-04-2014 kl. 17:49

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Fordi i den danske kultur ikke belæres i at danne sig som væsen, men at vi bliver overladt til at danne os selv ud fra medierne, film og de romantiserende kærlighedshistorier, hvor partnerne altid fremstilles som perfekt og fejlfri.

Jeg har som fingerregel mistet al tillid til den danske kultur, til at kunne acceptere mig som jeg er, fordi jeg ikke ønsker at bliver assimileret til værende en kollektiv savleklud. Ser også alt for mange mennesker, som gentagende vil lave om på deres partnere, hvilket får mig til at græde indeni.
Tolerance, respekt og accept er 3 hovedregler i ethvert godt forhold. Men kan være at jeg blot har misforstået hele konceptet med det at have en partner. Kan være at den danske kultur har forstået det. At en partner ikke skal være andet end et trofæ for ens ego.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.