Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Ufo, varulv, bigfood m.m (7/7)


 (slettet)
(31) 22-07-2014 kl. 16:48

Svar på indlæg nr. 1 af Nattea:

Lad mig starte med at fortælle lidt om universet..
I vores galakse blot, findes der mere end 100 millioner solsystemer, jeg snakker selvfølgelig om mælkevejen, og i rummet findes der 100 millioner galakser.
Dvs. et utal, nærmest uanede antal planeter hvis man antager at hvert solsystem har et par planeter.

At Jorden er den eneste planet ud af uendeligt mange, hvor liv er muligt / er opstået, virker ret usandsynligt, og det er for mig ikke et spørgsmål om der gør, men snarere hvornår vi opdager liv andetsteds.

Derudover skal du også tænke på, at liv på jorden begyndte pga. nogle enzymer eller noget i den dur, som vidst nok blev ramt af noget lynværk, hvorved det startede en proces. Dvs, liv andre steder kan være HELT forskelligt fra her, da det også vil være (højst sandsynligt.) startet fra bunden af, og have udviklet sig i forhold til atmosfæren, indholdet i luften og vandet o.lign.

Igen, kan vi kigge på universet, man antager at universet startede med big bang for næsten 14 milliarder år siden, og at jorden blev dannet for omkring 5 milliarder år siden. (4,6-4,7 milliarder vidst?), dvs. før jorden blev dannet, så har universet eksisteret i 9 milliarder år, at intet andet har udviklet sig før eller efter virker ret usandsynligt, desuden, så er alle "byggestenene" jo kommet fra et sted.

Intelligent liv derimod, har en anelse mindre chance for at have opstået, da der på jorden kun har været "intelligent" liv de sidste 50.000 år +-, hvis man ikke tæller tidlige og primitive mennesker med.

For så at snakke om chancen for, at nå at møde liv på en anden planet;
Da der på de planeter vi har kunnet observere sker en masse naturfænomener, som jordskælv, tornadoer, vulkanudbrud osv osv, for ikke at tale om meteornedslag, klimaforandringer (Behøver ikke være skabte forandringer, men f.eks. kan et vulkanudbrud ændre klimaet.) som kan udslette liv på planeter, så bliver chancen endnu mindre.

Tror jeg der er liv derude? Ja, 100%. Tror jeg der er intelligent liv? Ja, det gør jeg. De er nok kommet videre til et intergalaktisk stadie, og bor ude i rummet såvel som på planeter.- Hvad der vil ske hvis en intelligent race kom til os?
Ingenting. De vil nok observere os, måske tage kontakt og hilse på os eller hvad ved jeg, men de vil ikke være aggressive, hvorfor skulle de det? Ude i rummet er der milliarder af planeter med de ressourcer jorden har.


Nå, varulve har nok blot været store ulve, 1 fjer bliver til 10 høns blabla. :) (slettet)
(32) 22-07-2014 kl. 19:01

Svar på indlæg nr. 26 af cilO:

Hvor gammel er USA?? Altså hvis det amerikanske militær har arbejdet sammen med rumvæsener i flere hundrede år?? Håber virkelig det her er en joke (slettet)
(33) 22-07-2014 kl. 20:19

Svar på indlæg nr. 32 af Karatekid:

Ren teoretisk er "USA" ret gammelt, indianere har boet der i årtusinder.
Selve "USA" altså de forenede stater er omkring 250 år, så termen "Flere hundrede år" er gældende.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.