Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

New earth project (7/7)


 (slettet)
(31) 07-05-2014 kl. 16:47

Svar på indlæg nr. 30 af Next:

Kan at se du igennem flere oplæg har undladt at svare på væsentlige mangler omkring "new earth project" og FEMA

men fedt du lever i naturen, og alligevel har behov for at være på et forum som hot.dk mærkeligt. Du er så også en af dem som lever "off the grid" men alligevel er stor forbruger af mobil, internet og kreditkort ? (slettet)
(32) 07-05-2014 kl. 16:56

Svar på indlæg nr. 31 af Talic:

stor forbruger ? nu har du ikke lige set min profil fra førhen, men der er gerne en måned imellem jeg er online? hvor for du fra jeg er storforbruger ? fordi jeg engangere mig i noget debat når jeg nu er ved en computer ? og fordi jeg self os gerne vil finde en og dele livet med, ikke fordi jeg tror jeg finder det her men who knows.

og som sagt tager jeg alt med et gram salt, jeg blev introduceret for fema camps igår fra en synsvinkel og indtil videre havde jeg kun fundet info som bakkede hans teori op, nu hvor jeg har haft lidt tid til at læse om dem, er der ikke nogen konkret der peger på at det skal være konsentrations lejre udover hvad anonymous smider ud, og det tager jeg specielt meget med et par gram salt

jeg går generalt ikke og tænker over de her problemer for jeg har ingen inflydelse på dem alligevel og vil heller aldrig få det, medmindre der opstår en revolution jeg ka joine, som jeg så os tror der vil opstå men nok om det. jeg kan så godt li og engangere mig lidt i debatter omkring det som jo er en anden sag, jeg selv personligt følger www.simondale.net og deler hele hans livsfilosofi og generalt hans holdninger, og jeg kommer selv til at bo som ham en dag jeg får råd til et stykke jord.

og hvad mangler jeg og svare på angående new earth project ?HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.