Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Bevilget overtræk og betalingsservice..?


Anonym (Opretter)

(1) 31-08-2015 kl. 18:00

Hey hottere!

Jeg skal betale min husleje og andre faste udgifter i morgen, som går over betalingsservice.. Jeg har plus på kontoen lige nu, men efter i morgen burde det hele gå i minus, da de er langsomme til at give mig svar på min ansøgning for kontanthjælp x) (skulle have fået i dag, eftersom min ansøgning er sendt afsted, da jeg meldte mig ledig d. 3. august, men det er en længere historie)

Jeg har bevilget overtræk, og kommer ikke mere i minus end mit bevilgede overtræk, efter regningerne er betalt..

Mit spørgsmål er så - kan betalingsservice godt trække min konto i minus, så længe minusset holder sig inden for mit bevilgede overtræk, eller skal det hele være i plus, for at betalingsservice virker?
Fx. hvis jeg har bevilget overtræk på 2.500, og jeg kun kommer 1.500 i minus? (slettet)
(2) 31-08-2015 kl. 19:07

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Kommer an på lidt af hvert.
Nogle af mine regninger var fejlagtigt meldt til min dankonto, og ikke budgetkonto, der gik min dankonto i minus.. Men jeg har også kassekredit, så om det er derfor ved jeg ikke. (slettet)
(3) 31-08-2015 kl. 21:06

Betalingsservice eller PBS bliver betalt lige meget hvad og så længe du holder dig inden for det bevilliget overtræk, så er der ingen ko på isen.

Mvh en bankrådgiverAnonym (Opretter)

(4) 31-08-2015 kl. 21:15

Svar på indlæg nr. 3 af Steffenc:

Feeeedt, nu kan jeg sove godt i nat
- Tak for svar :)HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.