Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Kontanthjælp og vikarjob? (1/2)


 (slettet)
(1) 19-08-2015 kl. 19:28

Hey

Jeg er lige kommet på kontanthjælp (håber jeg, har ikke fået svar fra min ansøgning).
Jeg har lige takket ja til et vikarjob i morgen og fredag, og mit spørgsmål er så -
Hvordan gør man lige det?
Kan det passe det er noget med at man skal give sin lønseddel (når man har fået den) til kommunen (eller hvem der nu styrer kontanthjælpen)?
Er det noget med at de så trækker vikar-lønnen fra kontanthjælpen, så man ender ud med bare at have fået det samme som kontanthjælpen? (med mindre man har tjent mere end kontanthjælpen)

Ved godt jeg burde ringe til kommunen / min jobkonsulent, men har umiddelbart ikke mulighed for at gøre det før mandag..

Peace out! (slettet)
(2) 19-08-2015 kl. 19:29

Svar på indlæg nr. 1 af cassiol:

Du går ind på jobnet og melder dig i arbejde. Og så gør du så vidt jeg ved ikke mere. Så får du kontanthjælpen for denne periode indtil dags dato, og så er det løn for resten af dagene (slettet)
(3) 19-08-2015 kl. 19:43

Svar på indlæg nr. 1 af cassiol:

Din ansøgning skal have et stempel med en dato på, og fra den dato til du melder dig i job, er de dage du får kontanthjælp. Hvis du fortsætter kontanthjælpen, så bliver det hele bare trukket fra/udregnet. Hvis du ikke har fast job, så skal du næsten konstant ned og søge, hvor efter at stoppe kontanthjælpen igen osv.. :P (slettet)
(4) 19-08-2015 kl. 20:03

Du skal sende dine lønseddel til jobcentret og derfra vurderer de og regner ud hvor mange penge i kontanthjælp du skal have (slettet)
(5) 19-08-2015 kl. 20:47

Svar på indlæg nr. 2 af KennethT:

Hun skal vel også melde sig arbejdsløs igen fra lørdag. Ellers tror de jo ikke hun står til rådighed for at blive henvist til et arbejde, og så er man jo ikke berettiget til kontanthjælp.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.