Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Selvstændige (1/5)


Anonym (Opretter)

(1) 05-05-2015 kl. 19:08

Jeg synes efterhånden, at mange tror, de er Bill Gates. De søger nemme genveje til rigdom. Nogle unge dropper deres uddannelse for at blive selvstændige, hvilket jeg synes er dum. Er det ikke bedst at tage en uddannelse, før man kaster sig ud i den selvstændige verden? Så kan man altid vende tilbage til andet, når man alligevel ikke var så dygtig som Bill Gates, Mærsk, Lego med flere? (slettet)
(2) 05-05-2015 kl. 19:15

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

"Er det ikke bedst at tage en uddannelse, før man kaster sig ud i den selvstændige verden?" kommer da helt an på hvem du spørg, nogen kan ikke holde skolebænken ud, for nogen ville det være spild af talent hvis de ikke går igang med det selvstændige liv med det samme og for mange af os er det bedst at tage en uddannelse.

Hvorfor optager det dig overhovedet? hvorfor fokusere du ikke bare på hvad du gerne vil og godt kan lide? (slettet)
(3) 05-05-2015 kl. 20:12

Uddannelse er essentielt, hvis det er det, som du brænder for. Hvis du brænder for iværksætteri og gerne vil fokusere din tid på det, så vil min vurdering være at det er helt OK. Det er meget risikabelt, men det er acceptabelt (slettet)
(4) 05-05-2015 kl. 20:44

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Selvfølgelig skal man ikke demotivere og spænde ben for unge iværksættere ved at påkræve/opfordre dem til at tage en uddannelse. Jeg er ked af at sige det, men det er ikke sygeplejersken eller den butiksuddannede der skaber arbejdspladser og vækst. Det er altså nu en gang de få mennesker der er modige nok til at satse alt på at starte deres egen virksomhed. Der er absolut ingen grund til at spilde tid og skattekroner på at tage en uddannelse hvis man har en god idé der sælger, bare fordi det er betragtet som "det rigtige". (slettet)
(5) 05-05-2015 kl. 21:13

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

Det synes jeg lidt afhænger af hvilken uddannelse folk dropper ud af.
Min almindelige lager uddannelse er næstet intet værd i 2015. Det bliver efterhånden erstattet af robotter, lagre nedbringes- og centralliseres, hvis ikke der bliver brugt robotter, implementere man systemer der er så nemme at gå til, så man kan benytte studerende til at klare det.
Jeg har blandet lidt butik ind i mit job, for at stille mig selv lidt bedre, hvis ikke jeg tog den beslutning for 2 år siden og aktivt give kunder en hånd, så var jeg nok allerede fyret pga manglende arbejde.
Reelt har jeg et eller andet sted ikke længere følelsen af uddannelsen egentlig gav mig noget. Jeg kan få nøjagtig det samme som hvis jeg tog på en vinduesfabrik og skruede skruer i et vindue dagen lang. At det så er knap så spændende er der jo nok ngoet om
Jeg har et bekendt par der begge er ingeniør. Jeg og flere andre er selvfølgelig ikke fagligt på niveau til at kunne gennemføre den slags, men fortryder selv jeg ikke har stræbet lidt mere. I min ungdom tænkte jeg kun på at tjene penge og ikke at studere. Det kan jeg fortryde voldsomt nu.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.