Få adgang til HOT.dk

Opret din egen gratis profil og se mere på HOT.dk!

Opret gratis profil

Gæld til afdød (2/2)


Anonym (Opretter)

(6) 19-03-2017 kl. 05:46

Problem er, giver jeg arven til min bror ses det som uforsvarligt økonomisk hos kommunen og de vil derfor ende med at give mig kontanthjælp med tilbage betaling.. hvilket jeg jo ikke ønsker :) (slettet)
(7) 19-03-2017 kl. 11:10

Svar på indlæg nr. 6 af Anonym:

Hmm.. man kan vel altid afvise det der arves, det vil så bare være gældende for det hele og ikke "noget af det".
I så fald tror jeg ikke der er ret meget at gøre, dog ville jeg anbefale at tage kontakt til gratis juridisk hjælp ude i byen. De tager den typisk over telefonen mens? andre lytter med til trænings brug armypanda, 32
(8) 21-03-2017 kl. 08:53

Svar på indlæg nr. 1 af Anonym:

hvorfor skal din bror lige havde alle de 50k, den forstår jeg ikke helt, ville det ikke være mere fair hvis han fik de 25k.
jeg ser det sådan, du har lånt 50k af din mor, som så desværre går hen og dør, før du kan få udbetalt den gæld, hvorfor skal din bror så ''arve'' hele gælden, burde du ikke selv arve halvdelen?

med hensyn til det med kommunen, jeg vil snakke med kommunen om det, og sige, at du har haft lånt penge af din bror, som du nu har mulighed for, at betale tilbage, på grund af arven, om der så vil være mulighed for, at de penge ikke bliver beregnet med i din modredning.HOT.dk anvender cookies til at optimere brugeroplevelsen, webstatistik og målretning af reklamer. Læs mere om vores brug af cookies i Brugerbetingelser. Fjern besked.